Doi CELEBRI antrenori români surprinşi în ipostaze NEAŞTEPTATE

Cuplul Mariana Bitang-Octavian Belu întoarce toate privirile pe stradă, cei doi antrenori de gimnastică fiind foarte îndrăgiţi. De data aceasta, însă, nu numai celebritatea i-a scos în evidenţă, ci şi faptul că au luat masa în maşină, cu salam şi ceapă.

E greu să nu-i observi atunci când dai nas în nas cu ei, întrucât performanţele lor în lumea gimnasticii sunt mega-cunoscute. Gimnaştii antrenaţi de Mariana Bitang (52 de ani) şi Octavian Belu (62 de ai) ne-au ţinut de multe ori cu sufletul la gură şi ne-au adus multe bucurii, aşa încât cei doi antrenori au devenit celebri pe plan mondial. Tocmai de aceea aparatele de fotografiat sunt adesea îndreptate spre ei.

De curând, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi soţi la un hypermarket din nordul Capitalei. În timp ce Octavian Belu a luat căruciorul de cumpărături şi a intrat în magazin, soţia sa l-a aşteptat nerăbdătoare în maşină.

Octavian Belu a făcut repede cumpărături, timpîn care soţia a stat în maşină

Antrenorul i-a înmânat Marianei Bitang salamul şi cuţitul

După aproximativ 20 de minute, antrenorul a ieşit cu căruciorul plin şi s-a îndreptat spre maşină. A aşezat bagajele în portbagaj, apoi…stupoare…şi-a tras pe mâini o pereche de mănuşi chirurgicale, a luat un cuţit, un salam şi o ceapă şi s-a urcat în maşină.

Înainte, însă, i-a dat şi soţiei mănuşi „protectoare”. Odată echipată, Mariana Bitang a luat salamul şi a început să-l taie tacticos. Apoi, a porţionat şi ceapa şi s-au pus amândoi pe înfulecat. Cu siguranţă erau tare flămânzi, de n-au mai avut răbdare să ajungă acasă pentru a lua prânzul.

Sursa:  click.ro.