Doi tineri din Cluj-Napoca au câștigat aseară “X Factor” Ungaria!

Victor Anghel   
în Stiri mondene
16/12/2018, 08:46
Doi tineri din Cluj-Napoca au câștigat aseară “X Factor” Ungaria! GALERIE FOTO
Doi băieți din Cluj au câștigat “X Factor” Ungaria!

Bucurie uriașă în familiile a doi tineri talentați din Cluj-Napoca! Ajunși în finala “X Factor” Ungaria 2018, artiștii clujeni au câștigat marele trofeu! Piesa cu care au făcut un show de zile mari este foarte cunoscută, iar când au aflat că au obținut titlul de câștigători ai sezonului din acest an de la “X Factor” Ungaria, cei doi s-au îmbrățișat și au țipat de bucurie.

În clipul de mai jos este momentul în care Laskay Nimród și Filep Kund își sărbătoresc victoria pe scena de la “X Factor” Ungaria! Cum altfel s-ar fi putut decât printr-un moment muzical. Au cântat una dintre cele mai cunoscute piese de-ale lor: “Posztolj”, potrivit maszol.ro.

Doi tineri din Cluj-Napoca au câștigat “X Factor” Ungaria 2018

Laskay Nimród și Filep Kund formează trupa USNK, iar pe YouTube sunt foarte cunoscuți. Ei și-au dorit să aibă în palmares un trofeu: cel de la “X Factor” Ungaria 2018 și au reușit! Seara trecută a avut loc gala finalei acestui concurs renumit. Practic, la doar o zi distanță față de finala “X Factor” România 2018, care a fost câștigată de un concurent din echipa lui Smiley.

Curând, Laskay Nimród și Filep Kund, câștigătorii de la “X Factor” Ungaria se vor întoarce acasă, unde vor sărbători victoria lor.

Laskay Nimród și Filep Kund au avut un parcurs de excepție la “X Factor” Ungaria și nu le-a fost deloc ușor! Și asta pentru că au avut o concurență acerbă. În ultima zi a competiției, ei însă au reușit să se impună, iar oamenii cuceriți de vocile lor au decis ca ei să fie finaliștii din acest an de la “X Factor” Ungaria.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×