Divorț secret în lumea mondenă! Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr s-au despărțit

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 15:06
Divorț secret în lumea mondenă! Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr s-au despărțit GALERIE FOTO
Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr s-au despărțit. Sursa foto: ziarulputerea.ro

O veste tristă pentru fanii cuplului Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac. Cei doi soți au divorțat. În ultimii ani, Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac s-au ținut departe de ochii presei și nu au mai apărut pe la niciun eveniment monden.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr s-au despărțit

Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac s-au despărțit. Mai mult, aceștia nu mai formează un cuplu de mai bine de doi ani, însă au încercat să păstreze aparențele pentru cei doi copii ai lor, Alexandru (11 ani) și pe Nicholas Noah (10 ani), însă lucrurile nu mai sunt deloc ca la început, potrivit clik.ro.

”Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri.

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr s-au despărțit
Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr s-au despărțit

”Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”

Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Ileana Lazariuc şi Ion Ion formează un cuplu de la începutul anului 2002, însă s-au despărţit în anul 2006, iar la jumătate de an de la ruptură, fiul lui Ţiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu. După divorţul de Maria Marinescu, Ţiriac Jr. şi Lazariuc au reluat relația și au și plecat din țară. Cei doi s-au stabilit la Monte Carlo. La sfârșitul lui august 2009, s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×