Dilly Chilly a spus adevărul despre sărutul cu Ionuț de la Masterchef: „Tot timpul mi-a oferit iubire”

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/11/2019, 14:20
Dilly Chilly a spus adevărul despre sărutul cu Ionuț de la Masterchef: „Tot timpul mi-a oferit iubire”
Dilly Chilly a vorbit despre sărutul de la plecare pe care i l-a dat Ionuț. Sursa foto: Vorbește lumea

Dilly Chilly a vorbit despre sărutul cu Ionuț Mărieș pe care telespectatorii l-au văzut la Masterchef. Dilly a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea împreună cu Jeremy Besadoux unde a vorbit despre experiența de la concursul culinar televizat, dar și ce nu s-a văzut până acum pe micile ecrane.

Dilly Chilly a primit multă iubire din partea colegilor

Cei doi concurenți de la Masterchef le-au pregătit micul dejun matinalilor de la PRO TV, care a constat în ouă poșate și croissante făcute chiar de ei. În timp ce bucătarii explicau ce și cum cu rețeta, Dilly a fost întrebată de Cove în legătură cu sărutul pe care cei de acasă l-au văzut dintre ea și Ionuț Mărieș. Dilly a spus că între ei doi este o prietenie care îi va lega pe viață, refuzând astfel, într-un mod elegant, să spună că ar fi împreună.

„Toată lumea mi-a oferit iubire, însă unul mi-a oferit în special mai multă iubire. Tot timpul mi-a oferit iubire Ionuț. Prietenia noastră este pe viață, iar prietenii sunt mult mai valoroși decât niște bani”, a spus Dilly Chilly, conform protv.ro.

A fost eliminată spre surprinderea tuturor

Dilly a fost eliminată din competiția Masterchef săptămâna trecută, iar ieșirea și-a făcut-o cu lacrimi în ochi mulțumind organizatorilor că i-au dat șansa să facă parte din acest proiect. De fapt, sărutul în sine a fost un pupic pe gură, iar după ce Dilly a fost luată prin surprindere de Ionuț, a început să intre în jocul lui spunându-i cuvinte tandre, numindu-l iubitul pe care îl aștepta de atâta vreme.

„Este o experiență pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu. Am simțit multă iubire și am simțit multe păreri de rău. Au plâns câțiva colegi pentru că am ieșit în această seară. Sper ca participarea mea să fie privită ca o revoluție, o revoluție în viața oamenilor”, a spus Dilly la plecarea din concurs.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×