Dieta minune chiar există! Slăbești sănătos, fără efort și fără nutriționist! Cura eficientă e aici

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
17/02/2019, 13:38
Dieta minune chiar există! Slăbești sănătos, fără efort și fără nutriționist! Cura eficientă e aici GALERIE FOTO
Dieta cu care vei slabi 20 de kilograme si cu care vei avea cinci mese e zi

Cu toții ne dorim să găsim o dietă minune, cu care să ajungem la greutatea corporală ideală. Nu mulți sunt dispuși însă să renunțe la obiceiurile culinare, mai ales că toate dietele vin cu meniuri care te înfometează! Dieta pe care v-o prezentăm astăzi este una echilibrată, care promite să te ajute să scazi în greutate, dar fără a te înfometa!

Dieta bazată în mare parte pe legume a fost declarată cea mai eficientă cură de slăbire. Nutriționiștii spun că aceasta te ajută să slăbești sănătos, până la 20 de kilograme în doar o lună.

Dieta cu cinci mese pe zi

Specialistii in domeniul nutriției sustin ca dieta ar trebui să fie un stil de viață pentru toată lumea, căci ajută și la vindecarea sau prevenirea mai multor boli. Printre acestea se numără și hipotiroidia

dieta
Dieta te va ajuta sa slabesti, dar nu prin infometare

Alimentele care trebuiesc incluse în dietă sunt următoarele: fructe de mare, sare iodată, usturoi, roșii, fasole, spanac, porumb, linte, mazăre, ovăz, morcovi, brânză, hrişcă, ouă, cartofi, carne. Acestea sunt alimentele de bază ale dietei. Recomandat este ca aceste alimente sa fie consumate fie crude, fie fierte. Atenție! În niciun caz acestea nu vor fi prăjite.

Trebuie să uiți de prăjeli

Alege să le mănânci crude sau gătite prin fierbere, nu prin prăjire. Poţi consuma pe parcursul zilei următoarele fructe și nuci: mango, măr, nucă de cocos, căpșuni, caise, nuci de Brazilia, alune, fistic, nuci de caju. Acestea trebuie consumate în cantităţi reduse pe post de gustare. Tot pe post de gustare, sau dimineaţa, poţi consuma un iaurt grecesc mic.

Vei combina aceste alimente şi vei avea cinci mese pe zi. Trebuie să mănânci în cantităţi reduse. Aşa poate arăta meniul tău pentru o zi, conform woman-ro: Micul dejun: o mică bucată de hrișcă, o ceașcă de ceai, brânză, un pahar de compot. Prânz: supă de morcovi, piure de cartofi cu carne fiartă sau pe grătar, compot de fructe. Cina: o salată, omletă fără gălbenuș și un suc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×