Dieta folosită de Oana Cuzino! Vrei să arăți ca vedeta PRO TV? A renunțat la un singur ingredient!

Ana Chivu   
în Instant Articles
15/12/2018, 15:27
Dieta folosită de Oana Cuzino! Vrei să arăți ca vedeta PRO TV? A renunțat la un singur ingredient!
Dieta Oanei Cuzino! Care unt secretele trupului frumos?

Oana Cuzino își dezvăluie secretele look-ului impresionant pe care îl are. Multe femei o invidiază datorită aspectului fizic peste care se pare că n-ar fi trecut timpul. De-a lungul vremii, Oana Cuzino a afirmat că are un stil de viață sănătos și se îngrijește foarte bine, astfel că mulți o confundă pe fiica sa cu sora ei, diferența de vârstă rămânând ascunsă. Se pare că detoxifierea organismului, care se realizează de la 5 până la 7 zile ajută foarte mult.

De asemenea, Oana Cuzino a mai dat femeilor care se luptă cu kilogramele în plus câteva soluții ale dietelor pe care le consideră ușor de dus și sănătoase. Care sunt secretele și care sunt mesale indicate de aceasta pentru un corp și o minte sănătoasă?

Dietă Oanei Cuzino!

Vedeta a împărtășit secretul corpului său fără vârstă și a tenului perfet pe care îl are. Oana Cuzino a renunțat la orice tip de fast-food. “Am renunţat. Influenţează hormonul de creştere şi nu este indicat să îl consumăm mult.

Dieta Oanei Cuzino!
Dieta Oanei Cuzino!

Nu mănânc deloc fast food pentru că, făcând facultatea de medicină, ştiu ce efecte are asupra corpului. Uneori îmi este poftă de îngheţată pentru că este deşertul care îngraşă cel mai puţîn, mai ales dacă este făcută in casă”, a spus aceasta.  De asemenea, aceasta încurajează oamenii să bea cel puțin 1 litru și jumătate de apă pe zi și între 15-30 de minute de sport, chiar făcut și acasă.

Meniul dietei Oanei Cuzino

  • Mic dejun: un pahar mare de suc din fructe proaspete si la alegere un ou fiert, branza de vaci proaspata sau tofu, iaurt degresat si doua felii de paine prajita.
  • Gustare: un pahar mare de suc de fructe si daca mai simti nevoia sa manaci ceva, poti consuma un mar taiat felii, un morcov crud, castraveti, eventual si un iaurt degresat Daca esti la birou si bei o ceasca de cafea, trebuie sa stii ca efectul acesteia va atenua senzatia de foame.
  • Pranz: salata de legume cu pui, vita, curcan, fructe de mare sau peste, fara dressing-uri pe baza de smantana sau branzeturi, dar poti adauga cateva picaturi de ulei de masline, zeama de lamaie, piper sau ierburi aromatice verzi. Ca alternativa pentru cei care nu consuma carne, se pot folosi ciuperci gatite la abur sau grill.
  • Gustare: un pahar mare de suc de fructe in combinatie cu iaurt degresat sau lapte de migdale, de susan, de soia.
  • Cina: o supa de pui, de legume, de ciuperci sau de ceapa si trebuie servita neaparat inainte de ora 19:00.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×