Categorie: Autor:

A DIVORŢAT de soţul antrenor, iar acum se iubeşte cu un bărbat cu 12 ani mai mic decît ea! GALERIE FOTO

La un an de la divortul de Claudiu Niculescu, Diana Munteanu s-a cuplat cu un barbat cu 12 ani mai mic decat ea, dar cu parinti instariti! Anul trecut, lumea mondena a fost zguduita de o despartire neasteptata. Dupa opt ani de casnicie, Diana Munteanu si Claudiu Niculescu si-au spus „Adio!”, motivul fiind legat de infidelitatile fostei glorii a fotbalului de la Dinamo.

De atunci, Diana si-a canalizat energia in cresterea copilului, dar si in cariera, mai ales ca a si primit cateva proiecte importante, postul de coprezentator la “Splash” si cel de jurat la “Ham talent”, ambele emisiuni cu mare impact la public.

Totusi, surse din showbiz sustin ca, de o luna, lucrurile s-ar fi limpezit si in viata ei privata. Blondina, in varsta de 37 de ani, s-a cuplat pe bune cu Bogdan N., un tanar de doar… 25 de ani, muuult mai mic decat ea! Amorezul Dianei este cunoscut in mediile mondene drept un tanar cu bani primiti de la parinti. Familia lui are o situatie financiara foarta buna, detine printre altele si o firma de distributie, si de aici conturile grase din banci.

“ Bogdan este indragostit de Diana Munteanu lulea. O copleseste cu cadouri si flori si este in preajma ei tot timpul, ce mai, pare ca i-a luat mintile definitiv. Din pacate, familia lui nu accepta sa il vada cu vedeta tv si se opune acestei relatii. Insa, acest lucru nu i-a impiedicat, deocamdata, sa fie impreuna si sa isi faca planuri de vacanta”, au dezvaluit persoane apropiate.

 

Iubitul Dianei Munteanu nu este la prima relatie cu o persoana publica. El a mai fost cuplat, pana acum doua luni, cu frumoasa Diana Guresoaie! De altfel, contactata telefonic, fata nu a negat legatura cu Bogdan, insa a avut o reactie… amuzanta atunci cand a aflat ca barbatul are o relatie cu prezentatoarea de la trustul Intact. “S-a combinat? Aaaaa…ce tare! Bravo lui, sa fie sanatos! Pe mine nu ma mai intereseaza demult de el”, a spus Guresoaie, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Sursă: www.wowbiz.ro