Diana Belbiță a eliminat-o de la Ferma pe Otilia Bilionera. Fanii emisiunii au reacționat dur

Raluca Ogaru    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
26/04/2019, 08:47
Diana Belbiță a eliminat-o de la Ferma pe Otilia Bilionera. Fanii emisiunii au reacționat dur
Diana Belbiță a eliminat-o de la Ferma pe Otilia Bilionera. Fanii emisiunii au reacționat dur

Diana Belbiță și Otilia Bilionera s-au înfruntat în duelul de joi, 25 aprilie, de la Ferma. Luptătoarea a avut câștig de cauuză și mai rămâne în competiție. De cealaltă parte, cântăreața a izbucnit în lacrimi după ce a fost eliminată din concurs. Și fanii show-ului de la Pro TV au avut multe de spus după acest deznodământ.

Diana Belbiță a învins-o la două probe pe Otilia, la duelul de la Ferma

Prima probă a fost una în care duelistele au avut de dărâmat ouă vopsite, iar Diana Belbiță a reușit să câștige. Otilia și-a luat revanșa în a doua probă, în care concurentele trebuiau să „pescuiască” ouă vopsite de pe un leagăn. În a treia probă, cea de cultură generală, Diana a reușit să răspundă corect la toate întrebările, iar Otilia a fost eliminată de la Ferma.

„Am o senzaţie de tristeţe, însă muzica mă cheamă, fanii. Mi-e dor de familie, de meseria mea, de iubit.  Îmi pare rău că-i las în urmă pe concurenţi, dar mă simt eliberată. Categoric sunt un alt om după această experienţă. Şi nu sunt lacrimi de supărare, ci de bucurie pentru că am reuşit să trec cu brio peste această experienţă şi mi-am demonstrat mie că sunt puternică“, a declarat cântăreaţa, printre lacrimi.

diana belbiță și otilia
Diana Belbiță a eliminat-o de la Ferma pe Otilia Bilionera

Otilia, îndurerată după eliminarea de la Ferma

„Mi-am dorit ca prin această emisiune oamenii să ajungă s-o cunoască pe Otilia cea simplă, cea care a pornit de jos, care poate să facă orice, să gătească şi să facă curăţenie. Cel mai fericit moment din Fermă a fost la ziua Otnielei, când am băut şampanie, am mâncat şi am dansat cu toţii. O să-mi fie foarte de dor de toate lucrurile şi de toţi oamenii de aici“, a mai spus Otilia.

Pe pagina oficială a emisiunii, însă, fanii au criticat alegerea făcută de Diana Belbiță, considerând că luptătoarea a vrut să își facă viața mai ușoară și a ales să se dueleze cu o concurentă mai slabă, după ce a spus că vrea să se lupte doar cu cineva pe măsura ei.

„Belbiței i-a fost frică sa aleagă altă fată că știa că nu avea șanse, așa a ales-o pe Otilia săraca, acum se crede învingătoare”,  „Puternica de Belbiță care zicea că ea se bate doar cu cineva pe măsura ei a ales-o pe Otilia”, „Rușine Belbița,ai ales veriga cea mai slabă”, sunt câteva din comentariile postate de fanii show-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×