Dialogul dintre Liviu Dragnea și reporterul Pro TV, Alex Dima! Ce i-a transmis liderul PSD. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 19:21
Dialogul dintre Liviu Dragnea și reporterul Pro TV, Alex Dima! Ce i-a transmis liderul PSD. VIDEO GALERIE FOTO
Dialog între Liviu Dragnea și reporterul Pro TV, Alex Dima

Un dialog halucinant a avut loc în Parlament între Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și reporterul Pro TV Alex Dima. Jurnalistul i-a adresat câteva întrebări legate de neîndeplinirea promisiunilor electorale, iar liderul PSD a ales să îi răspundă într-un mod care nu îi fae deloc cinste unui politician. „Vii cu mine la baie?”, l-a întrebat Liviu Dragnea.

Dialogul dintre Liviu Dragnea și reporterul Pro TV, Alex Dima, a fost filmat, iar jurnalistul a postat videoclipul pe pagina personală de Facebook. Reporterul îl întreabă pe liderul PSD de ce nu a răspuns solicitărilor făcute cu privire la mai multe informații de interes public legate de promisiunile făcute în campania electorală. „Putem să stăm un pic de vorbă?”, îl întreabă jurnalistul, iar răspunsul lui Dragnea vine sec: „Nu!”

Dialogul dintre Liviu Dragnea și reporterul Pro TV, Alex Dima

„Aveți vreun sentiment de mustrare că promisiunile electorale nu au fost îndeplinite?”, îl mai întreabă Alex Dima pe Liviu Dragnea, care se întoarce către jurnalist și răspunde: „Vii cu mine la baie?” Discuția dintre cei doi a fost filmată, iar reporterul Pro TV a postat videoclipul pe contul personal de Facebook.

“Vii cu mine in baie?!l” Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele. Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?!Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!

Gepostet von Alex Dima am Freitag, 15. Februar 2019

„Liviu Dragnea. Al 3 lea om în stat, liderul Coaliției de guvernare. A promis în 2016 că autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurată în 2017. Că în 2020 vom avea autostradă între Sibiu și Pitești, că vom avea 8 spitale regionale și multe altele. Am încercat să discut cu domnul Dragnea astăzi. Voi ce părere aveți despre atitudinea domniei sale?! Dați-i, vă rog, share să-l vadă și alegatorii!”, este mesajul postat de Alex Dima.

Liviu Dragnea refuză să răspundă întrebărilor incomode
Liviu Dragnea refuză să răspundă întrebărilor incomode

Videoclipul cu dialogul dintre Liviu Dragnea și reporterul Pro TV, Alex Dima, a strâns într-o oră peste 73.000 de vizualizări, peste 4.000 de distribuiri și peste 1.000 de comentarii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×