Dezvăluiri din ancheta morții lui Răzvan Ciobanu. Care este adevărul despre SMS-urile pe care acesta le-ar fi trimis înainte de accident

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
22/05/2019, 15:41
Dezvăluiri din ancheta morții lui Răzvan Ciobanu. Care este adevărul despre SMS-urile pe care acesta le-ar fi trimis înainte de accident
Răsturnare de situație în cazul SMS-ului transmis de Răzvan Ciobanu

S-au făcut multe specluații privind moartea lui Răzvan Ciobanu și ce a făcut designer vestimentar înainte să moară. Ancheta autorităților avansează destul de greu și încă au rămas semne de întrebare cu privire la ultimele momente din viața acestuia. Acum, însă, noi dezvăluiri ies la lumină, iar acestea contrazic ce s-a spus până acum. Una dintre ele este legată de un presupus mesaj trimis de Ciobanu înainte de a muri.

Ce mesaje ar fi trimis Răzvan Ciobanu. Ce spun anchetatorii

Cu câteva ore înainte de a muri, Ciobanu ar fi transmis un mesaj prin intermediul WhatsApp unui bun prieten. Mesajul ar fi sunat în felul următor: Este groaznic aici. Groaznic! La Sunwaves. Nu-ți imaginezi. Nici eu nu-mi imaginam. Intuiam, dar chiar așa… Niciodată. Ție ți-ar plăcea, însă”. Avocata Cristina Pavel, apropiată a Laurei Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu, spune că autoritățile nu ar fi găsit niciun mesaj după percheziționarea telefonului, scrie wowbiz.ro.

„Nu există noutăți, luați legătura cu colega mea Laura Vicol, este în măsură să vă ofere toate informațiile”, a explicat  avocata Cristina Pavel, apropiată a Laurei Vicol după percheziționarea telefonului lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a murit la vârsta de 43 de ani, după ce a suferit un accident fatal de Paște, la ieșirea din Săcele spre Năvodari, în județul Constanța. Răzvan era singur în mașină.

razvan ciobanu
Razvan Ciobanu a murit într-un accident produs în ziua de Paște foto: antena1.ro

Laura Vicol are dubii cu privire la ancheta morții lui Răzvan Ciobanu

Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu, a spus că ancheta morții lui Ciobanu este foarte grea și că are multe nelămuriri în ceea ce privește investigația. Ea acuzase inclusiv că cineva ar fi pătruns în apartamentul lui Răzvan, dorind să pună ceva acolo. „Am multe nelămuriri legată de anchetă. După părinți, sunt prima persoană care dorește să afle ce s-a întâmplat. E o anchetă foarte grea pentru că se merge pe toate palierele.

Ancheta la apartament nu s-a putut face, pentru că eu îmi asum ce am făcut.Am rugat-o pe mama lui Răzvan să se ducă să ia haine. Atunci a fost găsit apartamentul devastat, cu umerașe pe jos. Nu cred că putem să îi acuzăm pe niște părinți disperați.Credeam că vrea să i se pună ceva în apartamentul lui. Am zis să ia tot de acolo. Așa că am rugat să se trimită o mașină”, a declarat Laura Vicol la Antena 3, menționând că nu crede că este vorba de un simplu accident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×