Dezvăluire surprinzătoare la doi ani de la moartea Denisei Răducu: “Să se audă măcar pe refren”

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/05/2019, 20:37
Dezvăluire surprinzătoare la doi ani de la moartea Denisei Răducu: “Să se audă măcar pe refren”
Au trecut doi ani de la moartea Denisei Răducu. Sursa foto: wowbiz.ro

Au trecut doi ani de la moartea Denisei Răducu și apar noi elemente surprinzătoare. Cristian Rizescu, fost colaborator muzical de-ai cântăreței care s-a stins din viață în 2017 în urma unui cancer galopant la ficat, a făcut declarații emoționant despre artista care a făcut o țară întreagă să plângă când a plecat definitiv la Ceruri.

Moartea Denisei Răducu l-a îndurerat profund pe Cristian Rizescu

Rizescu a fost prezent într-o emisiune de la Antena Stars unde a interpretat melodia care i-a făcut celebri pe cei doi, ”Vino, vino”. Acesta, vădit emoționat, a rostit câteva cuvinte în memoria cântăreței de manele. Acesta a declarat că este extrem de trist că trebuie să cânte melodia singur și că oriunde merge va aminti de Denisa Răducu.

„Puteam să fac piesa din nou singur, dar din respect pentru ea, am zis că la orice petrecere merg, să se audă măcar pe refren…Când ajung la piesa asta, vă dați seama. La orice petrecere sunt întrebat cum a fost Denisa și îmi aduc aminte… Îmi aduc aminte de ea de fiecare dată când cânt piesa”, a mărturisit Cristian Rizescu în emisiunea Star Matinal de la Antena Stars.

Artista a fost răpusă de cancerul hepatic pe 23 iulie 2017

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie 2017, dimineața. Moartea cântăreței a fost anunțată de medicul Alice Grasu, după ce aceasta s-a chinuit cu cancerul hepatic vreme de câteva luni. În ultimele săptămâni ale vieții sale, boala galopantă a schimbat-o complet pe cântăreață. Aceasta a slăbit atât de mult încât în ultimele înregistrări apărute cu ea era doar piele și os.

Cântăreața a mărturisit într-unul din ultimele interviuri pe care l-a acordat presei că a apelat la un remediu naturist pentru a se vindeca și că afecțiunea ei nu are nicio legătură cu Ileana Ciuculete, așa cum se zvonea în luna iulie a lui 2017.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×