Dezvăluire șocantă din Suceava: „Treceau saci negri cu morți, iar din interiorul lor sunau telefoane”

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
31/03/2020, 16:55
Dezvăluire șocantă din Suceava: „Treceau saci negri cu morți, iar din interiorul lor sunau telefoane”
Dezvăluire șocantă din Spitalul Județean Suceava. Foto: cotidianul.ro

Un bărbat în vârstă de 68 de ani și-a găsit sfârșitul într-un salon al Spitalului Județean Suceava, fără ca familia să fie informată despre acest lucru.

Dezvăluire șocantă din Spitalul Județean Suceava

Internat în SJS în ziua în care unitatea spitalicească a fost închisă din cauza epidemiei de coronavirus, bărbatul s-a stins fără ca familia să fie informată despre acest lucru.

Mai mult, rudele nu au aflat dacă a fost depistat pozitiv la coronavirus, deși a fost testat de către medici. Cinci zile au durat din momentul în care bărbatul a fost internat în Spital până a ajuns la morgă.

Gianina Ursu, nepoata bărbatului, a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare pentru Mediafax.

„Unchiul meu a sunat singur la 112 și a spus că nu se simte bine și acuza probleme respiratorii. Avea astm și probleme cardiace”, și-a început femeia povestea.

Din interiorul spitalului, bărbatul le-a descris rudelor scene îngrozitoare, pe care niciun om nu ar trebui să le vadă: „A spus că era un haos cum nu mai văzuse în viața lui. Treceau saci negri cu morți, iar din interorul lor sunau telefoane”.

Bărbatul a fost internat la terapie intensivă timp de cinci zile și părea că se simte mai bine. După această perioadă de timp, rudele l-au sunat la telefon și nu au mai primit niciun răspuns.

Era probabil și unchiul meu ca aceia de care povestea, într-un sac negru cu telefonul care suna lângă el”, a concluzionat Gianina Ursu, conform sursei citate.

Disperați, oamenii au început să sune la spital și au aflat că bărbatul murise. Nu au primit confirmarea faptului că era infectat cu coronavirus niciodată.

  • 2.245 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în România
  • 72 de persoane au decedat din cauza infectării cu COVID-19

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×