Dezvăluire neașteptată despre Răzvan Ciobanu: “Îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru”

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/05/2019, 15:49
Dezvăluire neașteptată despre Răzvan Ciobanu: “Îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru”
Răzvan Ciobanu nu era o persoană violentă. Sursa foto: KANAL D

Designerul Stephan Pelger a vorbit despre moartea colegului său de breaslă, Răzvan Ciobanu. A dezvăluit când a avut loc ultima discuție cu acesta. Mulți susțineau că fostul jurat din emisiunea Bravo, ai stil de la Kanal D era violent, însă acest lucru este negat de Pelger. Conform acestuia, Ciobanu nu era agresiv cu cei din jur, chiar dacă se revolta de multe ori pe anumite teme.

Stephan Pelger a vorbit despre Răzvan Ciobanu

Pelger a vorbit ultima oară cu Răzvan Ciobanu în duminica Floriilor, anul acesta, adică cu exact o săptămână înainte să moară. Stephan a spus că a ieșit la cină în seara de Florii și s-a întâlnit cu Răzvan. Nu l-a băgat foarte tare în seamă, ci au purtat o discuție cordială, iar acum Stephan regretă că nu a stat mai mult de vorbă cu el.

Pelger a recunoscut că nu a mai avut contact de ceva vreme cu el, dar cât îl știa nu a observat niciodată vreun comportament violent așa cum susțin unii răutăcioși astăzi. Acesta a mai spus că Răzvan era un om al artei și al frumosului și că este inadmisibil că viața lui este comentată acum mai ales de către persoane care nu l-au cunoscut deloc.

Stephan Pelger l-a întâlnit pe Ciobanu în duminica Floriilor, anul ăsta. Sursa foto: Instagram Răzvan Ciobanu

Stephan Pelger: Răzvan a fost un om foarte blând

”Da, este adevărat. În seara de Florii am ieșit la masă, la cină și a fost ultima dată când l-am întâlnit și îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru și mi-ar fi plăcut ca aceste lucruri să nu escaladeze așa cum au escaladat.  Am trecut la câțiva metri pe lângă el, Răzvan a fost un om foarte blând, nu a fost niciodată un om agresiv.

Eu nu am mai avut contact personal cu el de ceva vreme și nu pot spune dacă era sau nu agresiv. A fost un om al artei și al frumosului, nu un bătăuș. Este inadmisibil!”, a spus Stephan Pelger la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×