Dezamăgire după concertul Bon Jovi de la Bucureşti: “Nu îl mai ţine vocea”. Ce le-a spus artistul spectatorilor

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 11:39
Dezamăgire după concertul Bon Jovi de la Bucureşti: “Nu îl mai ţine vocea”. Ce le-a spus artistul spectatorilor
Bon Jovi și-a cerut scuze fanilor români după concertul de la București

Legendara trupă americană Bon Jovi a susținut un nou concert incendiar în Piața Constituției din Capitală, la mai bine de opt ani distanță de la prima vizită pe meleagurile noastre. Peste 50.000 de fani au umplut până la refuz Piața Constituției încă de la orele după-amiezii, dornici să fredoneze împreună cu megastarul rock hit-urile preferate. Totuși, nu puțini au fost cei care s-au declarat dezamăgiți de prestația lui Jon, chiar solistul de 57 de ani mărturisind la final că vocea sa nu a fost la cel mai înalt nivel.

Reacția fanilor români, după concertul Bon Jovi: „Nu îl mai ține vocea”

În plus, unii au fost atât de dezamăgiți, încât nu au mai așteptat sfârșitul show-ului, preferând să plece cu puțin timp înainte ca Bon Jovi să interpreteze ultimele piese. Chiar dacă setlistul a inclus unele dintre cele mai îndrăgite melodii ale trupei, oamenii mărturisesc că acest concert le-a lăsat un gust amar.

 Din moment ce plecăm acum e clar că se putea și mai bine. Sonorizarea proastă .. sau nu sonorizarea, vocea… Cred că e puțin obosit artistul”, sau „Nu mi-a plăcut. L-am văzut și în 2011, parcă, și a fost super. Acum…la pământ… nu îl mai ține vocea” , sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor dezamăgiți de prestația idolului lor.

Trupa Bon Jovi, în concert la București
Trupa Bon Jovi, în concert la București

Bon Jovi, la finalul concertului: „Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm”

După două ore în care i-au purtat pe bucureșteni prin cele mai cunoscute și apreciate hit-uri lansate de-a lungul întregii activități, trupa Bon Jovi s-a înclinat în fața fanilor, luându-și rămas bun. Nu înainte, însă, ca Jon să recunoască demn că vocea sa nu a fost tocmai la înălțime.

Îmi pare rău că nu am fost chiar pe ritm”, a spus megastarul în vârstă de 57 de ani, mulțumindu-le tuturor celor prezenți pentru energia și căldura cu care au fost primiți pe scenă. Concertul din Piața Constituției a pus punct turneului de promovare al celui mai recent album lansat de legendara formație americană, „This House Is Not For Sale”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×