Deva Cassel a dat lovitura! Fiica actriței Monica Bellucci este imaginea unui parfum celebru

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/02/2020, 16:45
Deva Cassel a dat lovitura! Fiica actriței Monica Bellucci este imaginea unui parfum celebru GALERIE FOTO
Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci este la fel de frumoasă ca îndrăgita actriță. Sursa foto: Instagram

Monica Bellucci este în culmea fericirii, pentru că fiica sa a pătruns cu mare succes în lumea modei, la doar 15 ani. Ba mai mult decât atât, Deva Cassel a devenit oficial imaginea parfumului ce poartă semnătura unuia dintre cele mai importante branduri de acest gen din întreaga lume.

Monica Bellucci, imaginea noului parfum semnat Dolce & Gabbana

Concret, tânăra a primit propunerea de a poza pentru cel mai recent produs al casei de modă Dolce & Gabbana, care se bucură de milioane de admiratoare la nivel global. Alegerea italienilor nu este de mirare, având în vedere că Deva moștenește frumusețea răpitoare a mamei sale, celebră pentru aparițiile sale în nenumărate producții de la Hollywood.

De altfel, în pictorialul realizat recent pentru brandul mai sus amintit demonstrează cu vârf și îndesat faptul că Deva este copia fidelă a mamei sale.

În plus, tânăra obișnuiește să posteze pe Instagram fotografii în care chipul Monicăi Bellucci este lângă al său, astfel că asemănarea izbitoare a putut fi remarcată cu mare ușurință de internauți.

Sunteți ca două picături de apă”, „Wow! Cât de mul semănați! Monica, Deva este copia ta perfectă”, sau „Așa mamă, așa fiică! Sunteți minunate, vă ador”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii primite din partea fanilor.

Deva Cassel este fiica cea mare a Monicăi Bellucci

Născută în 2004, Deva Cassel este fiica actriței în vârstă de 55 de ani și a actorului francez Vincent Cassel, la cinci ani după nunta celor doi. Monica și Vincent au devenit încă o dată părinți în 2010, când a venit pe lume cea de-a doua fiică a lor, Léonie.

Chiar dacă era unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din istoria filmului american, acesta s-a destrămat trei ani mai târziu.

Ulterior, Cassel și-a refăcut viața alături de fotomodelul Tina Kunakey, în vârstă de doar 22 de ani, care i-a dăruit o fiică anul trecut, pe micuța Amazonie.

În ceea ce o privește pe Monica, aceasta a trăit o scurtă poveste de dragoste cu artistul Nicolas Lefebvre, dar iubirea lor nu a reușit să treacă testul timpului. În momentul de față, îndrăgita actriță este singură și nu pare dispusă să își mai dăruiască inima atât de ușor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×