Detalii șocante legate de moartea rapperului Juice Wrld. Droguri, arme și muniție, găsite la bordul avionului său privat

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 10:22
Detalii șocante legate de moartea rapperului Juice Wrld. Droguri, arme și muniție, găsite la bordul avionului său privat GALERIE FOTO
Juice Wrld a încetat din viață în urma unor convulsii. Sursa foto - hepta

Detalii șocante legate de moartea rapperului Juice Wrld ies la iveală. Rapperul în vârstă de numai 21 de ani, desemnat cel mai bun artist la premiile Billboard 2019 in urma cu doar cateva luni, a ajuns pe aeroportul international Midway din Chicago la bordul avionului său privat.

Detalii șocante legate de moartea rapperului Juice Wrld

Aterizarea a avut loc în jurul orei 14.00. A fost așteptat însă de mai multi agenti federali si politisti. Aceștia au transmis că au acționat in urma unui pont. Oamenii legii au început verificările și au dorit să afle daca la bordul aeronavei se aflau droguri sau arme.

Anunțul a fost făcut chiar de un purtator de cuvant al politiei din Chicago. In timpul raziei desfasurate in interiorul unui hangar, un caine politist a detectat mai multe bagaje suspecte la bordul avionului.

Droguri, arme și muniție, găsite la bordul avionului său privat

Inauntru au fost gasite numeroase pachete de canabis, cateva sticlute de sirop de tuse, trei pistoale, gloante si o revista despre munitie, a mai transmis purtatorul de cuvant al politiei. De remarcat că rapperul, al carui nume real era Jarad Higgins, a suferit convulsii in timpul raziei.

Imediat, unul dintre agentii federali i-a administrat Narcan artistului. A luat această decizie dupa ce iubita cantaretului a spus ca rapperul ar fi luat Percocet, un analgezic bazat pe opioide. Rapperul s-a trezit dar nu a fost coerent.

Higgins a fost imediat transportat la un centru medical, unde medicii au declarat decesul la ora 03.15 duminica dimineata. Autoritatile au efectuat o autopsie, insa rezultatele raportului toxicologic nu au fost anuntate inca.

Jarad Anthony Higgins, cunoscut sub numele său de scenă Juice WRLD (pronunțat ca „Juice World”), a fost un rapper, cântăreț și compozitor american. Este cel mai cunoscut pentru single-urile sale „All Girls Are the Same”, „Lucid Dreams” și „Bandit”.

Născut în Chicago, Illinois, Juice Wrld a câștigat recunoașterea mainstream-ului după lansarea single-ului „Lucid Dreams” în 2018, care a atins pozitia 2 pe Billboard Hot 100 din SUA; acest lucru l-a ajutat să câștige un contract de înregistrare cu Grade A Productions și Interscope Records de Lil Bibby.

„Lucid Dreams” a acționat ca al doilea single pentru albumul său de studio Goodbye & Good Riddance (2018), care a atins pozitia 6 pe Billboard 200 din SUA și a fost în cele din urmă certificat platină. Albumul s-a bucurat de o primire critică pozitivă și a conținut alte patru single-uri: „All Girls Are the Same”, „Armed and Dangerous”, „Lean wit Me”, „Wasted”, toate clasate pe Hot 100.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×