Detalii neștiute din trecutul lui Liviu Dragnea! A avut o echipa de fotbal din campionatul județean

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 19:46
Detalii neștiute din trecutul lui Liviu Dragnea! A avut o echipa de fotbal din campionatul județean GALERIE FOTO
Liviu Dragnea a intrat în politică în 1996. Sursa foto - facebook

Detalii neștiute din trecutul lui Liviu Dragnea au fost scoase la iveală de cei de la Recorder! După ce au descoperit că fostul lider al social democraților a făcut avere pornind de la o cârciumă într-un sat și a devenit unul dintre cei mai de temut politicieni, jurnaliștii au aflat acum că Dragnea a patronat și o echipă de fotbal în campionatul județean. Nu a mai apucat să își vadă creațiile prezentului jucând împreună pe prima scenă.

Detalii neștiute din trecutul lui Liviu Dragnea!

Liviu Dragnea era mândru nevoie mare de renașterea Universității Craiova, dar și de cea a Rapidului și spunea că la un moment dat cele două formații vor evolua din nou în Liga 1. Pe vremuri, când drumul lui Dragnea era abia la început, visele era și ele ceva mai mici. La începutul lui 1996, Liviu Dragnea avea 33 de ani, doi copii minori și câteva afaceri mici și mijlocii. Vremurile când căra zarzavat în piață sau halbe de bere la masă erau apuse.

Liviu Dragnea reușise deja să pună mâna pe cele mai importante puncte comerciale din orașul Turnu Măgurele: un hotel, un han și un restaurant. Făcea bani frumoși, dar ceva lipsea. Își dorea să aibă cât mai repede și respectul orașului, drept pentru care la mijlocul anilor ’90 preluase o echipă de fotbal din campionatul județean – FC Electroturris Turnu Măgurele. Echipa mergea bine, iar presa locală anunța cu entuziasm promovare după promovare.

Detalii neștiute din trecutul lui Liviu Dragnea! Dragnea
Liviu Dragnea pe vremea când era prefect al județului. Sursa foto – facebook

A avut o echipa de fotbal din campionatul județean

De altfel, sursa citată spune că în vestiarul micului stadion din Turnu Măgurele a curs, în acei ani, multă Robema – bere produsă la Roșiorii de Vede – iar după victorii, la Hanul Diligenței, peste care Dragnea se făcuse patron, se cânta tradiționalul „Să vină banii, să vină banii la băieți!“. Și totuși fotbalul era prea puțin. Nu a mai durat mult și Liviu Dragnea a luat decizia să intre în politică mai ales că era fost coleg de facultate cu Adriean Videanu.

Liviu Dragnea se înscrie în Partidul Democrat și se acomodează destul de repede cu rolul de sponsor de partid. Nu îl deranjează să contribuie cu bani la campania electorală pentru locale, dar surpriză sau nu, la finalul campaniei, se alege cu un loc de consilier local la Turnu Măgurele. Apoi, încet, dar sigur, devine un „greucean” al politicii și președinte al Camerei Deputaților și al celui mai mare partid, PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×