Detalii despre botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 20:38
Detalii despre botezul gemenelor lui Cristi Borcea și ale Valentinei Pelinel GALERIE FOTO
Cristi Borcea și Valentina Pelinel alături de fiul acestora, Milan

Cristi Borcea și Valentina Pelinel își vor boteza gemenele în curând. Vestea surprinzătoare care a dat lumea mondenă peste cap a fost că fostul acționar a lăsat-o pentru a doua oară însărcinată pe Valentina Pelinel, de data aceasta cu gemeni.

Evenimentul a fost anunțat în ziua de 12 septembrie, chiar după ce au ieșit de la ofițerul stării civile. Fericiți, proaspeții însurăței au anunțat că viitoarea mireasă este deja însărcinată, iar la scurt timp misterul sexului copilului a fost dezvăluit. Fanii cuplului s-au bucurat să afle că blondina este însărcinată cu două fetițe gemene.

Planuri mari despre botezul gemenelor. Când va fi acesta?

Actuala soție a lui Cristi Borcea este însărcinată cu două fetițe gemene. De când a ieșit din închisoare, fostul acționar al echipei Dinamo și-a pus  planuri mari  la punct pentru viitorul familiei sale. Bucuria imensă a fost făcută publică odată cu căsătoria civilă a cuplului.

Acum, omul de afaceri, după cununia religioasă, se pregătește intens pentru un alt eveniment superb, botezul gemenelor. Cei doi se pare că-și doresc o petrecere mare pentru sărbătorirea fetițelor, care nu au venit încă pe lume. De asemenea, Cristi Borcea nu știe dacă se va opri aici în ceea ce privește numărul copiilor, însă este sigur că Valentina Pelinel i-a pus capac, astfel că ea va fi ultima sa soție.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, anunț la starea civilă despre sarcina cu gemeni a modelului
Cristi Borcea și Valentina Pelinel, anunț la starea civilă despre sarcina cu gemeni a modelului

Am avut mulţi prieteni care ar fi vrut să vină, dar a fost ceva restrâns. În vară, când facem botezul gemenelor, o să fie ceva mai mare. Ori la Bucureşti, ori la Budapesta, va fi de dimensiuni mai mari. Nu ceva epic, dar mai mulţi prieteni apropiaţi”, a declarat Cristi Borcea despre botezul fetițelor gemene pentru Libertatea. Astfel că botezul celor mai noi membre ale familiei Borcea va fi în 2019, în vară. Cuplul oscilează între București și Budapesta pentru marele eveniment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×