Destinul Simonei Halep, din horoscop! Ce zic astrele despre liderul din tenis, înainte de meciul cu Serena Williams

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
21/01/2019, 08:26
Destinul Simonei Halep, din horoscop! Ce zic astrele despre liderul din tenis, înainte de meciul cu Serena Williams GALERIE FOTO
Destinul Simonei Halep, din horoscop! Ce zic astrele despre liderul din tenis, înainte de meciul cu Serena Williams

Simona Halep este într-o zodie norocoasă! Horoscopul îi este favorabil liderului mondial înainte de meciul crucial cu Serena Williams. Încredere, energie și forță sunt cele trei caracteristici care o definesc pe Simona Halep în această perioadă. Și astrele nu greșesc pentru că liderul mondial a arătat aceste atribute la fiecare meci de până acum la Australian Open 2019.

Simona Halep are un meci greu cu cea mai bună jucătoare a tuturor timpurilor Serena Williams. Ca să ajungă în sferturi la Australian Open, Simona Halep are nevoie și de ajutorul astrelor. Românca este născută pe 27 septembrie 1991, adică o nativă Balanță. Asta arată că este foarte diplomată, sociabilă și cu un deosebit simț estetic. Simona Halep a arătat asta și față de adversara sa Serena Williams, pe care la ultimul interviu a numit-o cea mai bună jucătoare din lume, deși românca este cea care acum este pe primul loc în clasamentul WTA.

Ce spun astrele despre Simona Halep – Serena Williams! Este ca un soldat gata să plece la război și să îl câștige

Înaintea meciului cu Serena Williams, Simona Halep are parte de un horoscop favorabil. Astrele spun că liderul mondial din tenis este ca un soldat gata să plece la război și să îl câștige. Plus că Nodul Nord îi va tranzita Venusul natal din Leu. Acest lucru îi va aduce evenimente generatoare de popularitate. Însemană că sunt mari șanse ca Simona Halep să treacă de Serena Williams și să se califice în sferturi la Australian Open. Astrele arată pentru Simona Halep un mental matematic, foarte riguros, exact ca un tabel excel.

Astrele arată pentru Simona Halep un mental matematic, foarte riguros!

La nașterea Simonei Halep, Luna era plasată în semnul Taurului. Asta arată că românca are nevoie tot timpul de conform emoțional și material pentru a obține rezultate bune. Iar Simona are din plin așa ceva după ce a făcut aproape 30 de milioane de dolari din tenis și a ajuns numărul 1 mondial WTA. Mai mult, anul trecut Simona Halep a câștigat și un turneu de Grand Slam, astfel că nu mai are această presiune pentru partida cu Serena Williams, care este azi, luni, 21 ianuarie 2019, de la ora 10:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×