Despărţirea momentului în showbizz! Vedeta şi-a părăsit bărbatul prin internet!

Ruptură în showbizz. Vedeta s-a despărţit de iubit după o relaţie lungă şi a făcut anunţul prin intermediul unei reţele de socializare.

Mara Bănică este din nou o femeie singură. Ea a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, prin care îi mulţumeşte fostului iubit, Răzvan, pentru ce au trăit împreună.

Despărţirea momentului în showbizz! Vedeta şi-a părăsit bărbatul prin internet!

Draga Răzvan, îţi mulţumesc pentru aceşti cinci ani minunaţi în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevăraţi sunt puţini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că eşti unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc şi am să iî mulţumesc întreaga viata pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar ştiu sigur că îţi vreau tot binele din lume. Si sunt convinsă că şi tu vrei aceleaţi lucruri pentru mine şi pentru Dima. Te iubim tare, tare, aşa cum şi tu ne iubeşti, sunt sigură. Faptul că nu mai formam o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din vieţile noastre, mai frumos şi mai întelept. Acum mi-aş dori să zâmbeşti, te rog, pentru ca vreau să-ti spun “E, na! Asta nu e bine!”:) Ai grijă de tine şi când ţi se face dor de noi, ştii că rămânem oricum familia ta. ❤️ În final, vreau să-mi rog colegii din presă să trateze cu decenţă acest moment. Mulţumesc„, a scris Mara Bănică.