Designerul Barbara Mastroianni a murit! Aceasta a fost înfrântă de o boală necruțătoare

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
15/10/2018, 18:12
Designerul Barbara Mastroianni a murit! Aceasta a fost înfrântă de o boală necruțătoare
Designerul de costume Barbara Mastroianni a murit

Designerul de costume Barbara Mastroianni a murit! Aceasta a luptat în ultimii ani de viață cu o boală necruțătoare, în final ajungând să fie înfrântă de ea. Publicația Il Giornale, a anunțat că fiica unuia dintre cei mai mari actori din Italia, Marcello Mastroianni și a Florei Carabella, a trecut printr-un episod greu în bătălia sa cu cancerul, stingându-se în final, la vârsta de 66 de ani. Din nefericire, ultimele sale clipe din viață nu și le-a petrecut acolo unde a stat în fiecare moment cu drag: în atelier, ci în spital.

Potrivit hollywoodreporte, Barbara a știut de cancerul la plămân pe care-l avea de ceva vreme, însă intensitatea lui a fost la un nivel înalt, lucru care i-a cauzat moartea.  În clipele în care și-a dat ultima suflare i-a fost alături sora sa vitregă și totodată și confidenta, din relația pe care actorul italian a avut-o cu Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni. Designerul a croit costume în mare parte pentru producțiile cinematografice, dar și pentru diferite teatre cum ar fi: „E la Nave va”, de Federico Fellini, „Buone Notizie”, de Elio Petri, şi „La nuit de Varenne”, de Ettore Scola”.

Designerul Barbara Mastroianni a murit! Aceasta s-a stins în urma unui cancer la plămâni

Barbara Mastroianni a murit
Unele dintre costumele create de Barbara

Înmormântarea acesteia a avut loc sâmbătă, 13 octombrie 2018, la care au fost prezenți multe nume importante precum: artistul Renato Zero și primarul localității natale a lui Marcello Mastroianni, Fontana Liri, dar și Gianpio Sarracco. Barbara a fost căsătorită cu Giorgio Bertoci Fontana, însă și acesta s-a stind în urmă cu un an.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×