Descoperire șocantă la groapa de gunoi Vidra. A fost găsit trupul unei femei, fără urme vizibile de violență

Narcis Rosioru   
în Stiri mondene
24/02/2020, 16:17
Descoperire șocantă la groapa de gunoi Vidra. A fost găsit trupul unei femei, fără urme vizibile de violență
Descoperire șocantă la groapa de gunoi Vidra. A fost găsit trupul unei femei, fără urme vizibile de violență. Sursa foto: Hepta

O descoperire la groapa de gunoi Vidra a pus pe jar autoritățile. Trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsi, luni, de gătre angajații groapei de gunoi, aceștia sunând imediat la 112.

Cadavrul unei femei, fără urme vizibile de violenţă, găsit la groapa de gunoi Vidra

Groapa de gunoi din județul Ilfov a fost împânzită, luni, de forțele de ordine, după ce la fața locului a fost descoperit trupul neînsuflețit al unei femei.

Corpul fără suflare a fost găsit de angajații care lucrau în locul de depozitare al gunoaielor, iar aceștia au alertat de urgență autoritățile, informează Antena 3.

”La data de 24 februarie a.c, în jurul orelor 09: 01, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112 de către o persoană, cu privire la faptul că la groapa de gunoi Vidra a fost găsită o persoană de sex femeiesc, decedată.

La faţa locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă de lucru formată din ofiţeri din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti şi poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei oraş Popeşti Leordeni, pentru efectuarea de verificări şi investigaţii specifice.

Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă

Cu această ocazie a fost găsit cadavrul unei femei care la prima vedere nu prezenta urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Ilfov.

La fața locului s-a deplasat procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, dar și angajați ai Serviciului de Medicină Legală, care au ridicat cadavrul în vederea efectuarii necropsiei.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar poliţiştii şi procurorii fac cercetări pentru a stabili în primul rând identitarea femeii găsită la groapa de gunoi Vidra, precum și circumstanțele care au dus la decesul acesteia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×