Deputatul PNL Mara Calista şi soţul ei s-au autoizolat din cauza coronavirusului. Cei doi au revenit din Italia, unde vizitase Carnavalul de la Veneția

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
24/02/2020, 21:44
Deputatul PNL Mara Calista şi soţul ei s-au autoizolat din cauza coronavirusului. Cei doi au revenit din Italia, unde vizitase Carnavalul de la Veneția
Deputatul PNL Mara Calista şi soţul ei s-au autoizolat din cauza coronavirusului. Cei doi au revenit din Italia, unde vizitase Carnavalul de la Veneția. Sursa foto: captura video

Mara Calista, deputat PNL şi soţul ei au decis să se autoizoleze timp de două săptămâni, din cauza epidemiei de coronavirus. Cei doi au fost în Italia, la Carnavalul de la Veneția, după care statul respectiv a declarat stare de urgență din cauza covid-19.

Mara Calista, deputat PNL, autoizolată din cauza coronavirusului

Deputatul PNL Mara Calista a decis să se autoizoleze, alături de soțul său, pentru 14 zile, după ce liberalul a vizitat Italia și Carnavalul de la Veneția.

Decizia vine după ce Italia a decretat stare de urgență din cauza numărului de oameni infectați cu noul coronavirus.

Cu toate că, cel puțin pentru moment, cei doi nu prezintă semne ale infecției, deputatul PNL și soțul său au luat hotărârea de a sta departe de oameni până vor fi siguri că nu sunt infectați.

„Am ales să intrăm în această izolare la domiciliu preţ de cel puţin 14 zile, voluntar, astfel încât să fim siguri doamne fereşte, dacă este cazul de ceva, să nu dăm mai departe”, a declarat Mara Calista, luni seara, la Digi24.

Italia, a treia cea mai afectată țară din lume din cauza covid-19

Astfel, liberalul a luat măsurile necesare care se impun în momentul în care cineva tranzitează o zonă cu potențial de răspândire a infecției.

Statul italian a hotărât să decreteze stare de urgență din cauza numărului mare de infecții cauzate de coronavirus.

Până la momentul transmiterii acestei știri șapte persoane și-au pierdut viața și alte 229 sunt infectate cu noul coronavirus în italia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×