Deputat PNL, luat la rost de Olguța Vasilescu pentru că a sărit în apărarea unui coleg din PSD. „Pleacă mă de aici că nu suntem la grădiniță”

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
05/02/2020, 17:18
Deputat PNL, luat la rost de Olguța Vasilescu pentru că a sărit în apărarea unui coleg din PSD. „Pleacă mă de aici că nu suntem la grădiniță”
Deputat PNL, luat la rost de Olguța Vasilescu pentru că a sărit în apărarea unui coleg din PSD. "Pleacă mă de aici că nu suntem la grădiniță". Sursa foto: Hepta

Olguța Vasilescu a avut o replică ieșită din comun la adresa unui deputat PNL, care i-a cerut ca un alt coleg, din partea PSD, să poată vota cu prioritate din cauza unor probleme de sănătate.

Olguța Vasilescu, replică acidă la adresa unui coleg de la PNL

Parlamentul a votat, miercuri, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, cu 261 de voturi pentru. În timpul votului, Lia Olguța Vasilescu, din partea Partidului Social Democrat, a avut o ieșire bizară.

Deputatul PNL Pavel Popescu i-a cerut Olguței Vasilescu să-i permită colegului său din PSD, Radu Vasilica, să voteze la început, întrucât acesta suferă din cauza unor probleme de sănătate cauzate de un accident.

Liberalul a relatat pe Facebook momentul respectiv, iar din cele spuse de acesta, Olguța Vasilescu a reacționat destul de ciudat și i-a spus “pleacă mă de aici că nu suntem la grădiniță”.

Reacția Olguței Vasilescu a fost una exagerată, spune liberalul, întrucât în cauză era vorba chiar despre un coleg de partid de-al acesteea.

Alți senatori au putut vota înaintea altora

„La începutul votului pe moțiune i-am cerut insensibilei Olguța Vasilescu să îi ofere prioritate la vot colegului Radu Vasilica (PSD), care încă suferă de pe urma unui grav accident de motocicletă. Răspunsul ei a fost: “pleacă mă de aici că nu suntem la grădiniță”. Asta este fața groaznică a PSD. Oribil”, a  scris Pavel Popescu, pe Facebook.

Momentul relatat este cu atât mai bizar cu cât trei senatori au trecut de rând și au votat mai repede, la solicitarea Ecaterinei Andronescu, fost ministru PSD, ce-i drept în ciuda vociferării Olguței Vasilescu.

Astfel, votul deputaților a fost întrerupt, iar Ecaterina Andronescu, Mihnea Costoiu și Liliana Sbîrnea, toți senatori PSD, au fost chemați de căre secretarul Senatului la tribună, pentru a vota înainte să le vină rândul.

Moțiunea de cenzură a trecut, miercuri, cu 261 de voturi „pentru”, iar digi24 spune că în favoarea ei a votat și un senator PNL. Moțiunea de azi a fost inițiată de PSD și UDMR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×