Denise Rifai, de la Realitatea TV, replică pentru Dragnea: ”Haideți la baie să vedem ce îmi arătați!”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 22:42
Denise Rifai, de la Realitatea TV, replică pentru Dragnea: ”Haideți la baie să vedem ce îmi arătați!” GALERIE FOTO
Denise Rifai, de la Realitatea TV, replică acidă pentru Liviu Dragnea

Denise Rifai, de la Realitatea TV a aruncat o replică pentru Liviu Dragnea. În urmă cu câteva zile, liderul PSD a avut o ieșire nervoasă împotriva jurnalistului Alex Dima, care i-ar fi pus întrebări incomode.

Prezentatoarea a taxat reacția lui Dragnea, postând pe pagina sa de socializare un comentariu acid la adresa lui. Jurnalista a amintit de o petiție prin care îndeamnă și alți ziariști să o semneze, petiție prin care „Liviu Nicolae Dragnea să-și aducă aminte că el e acolo din banii noștri plătit”.

Denise Rifai, de la Realitatea TV, replică acidă pentru Livriu Dragnea

„Hai să semnăm cu toții petiția prin care Mr. Liviu Nicolae Dragnea să-și aducă aminte că el e Acolo din Banii Noștri plătit! Pentru că acest ”domn”, vătaf de partid și Președinte de Camera Deputaților, Să-i Ceară Scuze PUBLIC, DE MAI MULTE ORI CHIAR, colegului nostru, Alex Dima. Dar până atunci, pentru că văd că vă Place cu Băieții pe la toaletă, Mă ofer să merg eu cu dvs la BAIE!

Denise Rifai, de la Realitatea TV, replică pentru Dragnea: ”Haideți la baie să vedem ce îmi arătați!”
Denise Rifai pornește războiul împotriva lui Dragnea

O luăm și pe Irinuca cu noi, dacă nu e fugită cu vreo #valiză totuși pe la vreun magazin de pantofi! Haideți la Baie, domnule Dragnea! SĂ VEDEM CE-MI ARĂTAȚI! Haideți, mergem împreună?

Denise Rifai, de la Realitatea TV, replică pentru Dragnea: ”Haideți la baie să vedem ce îmi arătați!”
Prezentatoarea a taxat reacția lui Dragnea, postând pe pagina sa de socializare un comentariu la adresa lui

Ps. Tupeul acestor Ghiolbani care au capturat țara a ajuns la cote incredibile. Alooo, Sunteți plătiți din banii noștri, SĂ NE RESPECTAȚI ÎN PRIMUL RÂND! Țara asta Chiar nu e doar a hoților și a penalilor și A ȘMECHERILOR CARE AU PUS MÂNA PE BUGETELE ȚĂRII! Haideți la Baie, domnule Dragnea! Hai!”, este mesajul postat de jurnalistă. În demers i s-a alăturat și Rareș Bogdan, ce nu a ezitat să semneze documentul. „Te ține, Livache?”, a scris realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×