Delia Matache şi-a uimit fanii! Brunetă şi cu decolteu adânc. FOTO

Alexandra Chivu   
în Femei frumoase
16/12/2018, 17:53
Delia Matache şi-a uimit fanii! Brunetă şi cu decolteu adânc. FOTO GALERIE FOTO
Delia și-a uimit fanii din nou!

Celebra cântăreață Delia Matache și-a uimit fanii din nou! E știut că artista are un stil nonconformist, e deschisă la schimbări și vrea tot timpul să aducă ceva nou pentru public, dar de această dată s-a fotografiat într-o ipostază prin care a impresionat publicul. VEZI AICI GALERIA FOTO INCENDIARĂ CU DELIA

Delia postează multe fotografii din dimineațile ei, cu ținutele ei, casa ori familia, cu diferite coafuri, ori haine, însă de această dată a vrut să fie brunetă și a și făcut-o, lucru care i-a făcut pe fani să-și arate uluirea față dde faptul că orice și-ar face arată fenomenal.

Delia Matache și-a uimit fanii! Artista s-a pozat brunetă și cu decolteu adânc!

”Ești o femeie foarte frfumoasă și întotdeauna preferata mea”, ”Cea mai frumoasă”, ”Dacă vrajitoarea cea rea e așa de BUNĂ, clar vreau povestea să se termine bine pentru VRĂJITOAREA REA așa de BUNĂ”, au spus câțiva dintre admiratorii artistei.

De asemenea, aceasta, îndrăzneață, și-a lăsat decolteul la vedere, aspect ce nu a scăpat de ochii privitorilor deloc. Unii dintre aceștia au spus :”Ce suflet frumușel aveți dumneavoastră!”, ”Păi dacă i-a pus în evidență…la ce să se uite…oricât ar încerca, le sare în ochi”, ”Femme fatale style”, ”Ne-ai omorât cu poza asta, Delia”, au spus internauții.

Delia Matache: ”Mie nu-mi place să fac notă discordantă cu restul”

De altfel, Delia și-a construit stilul vestimentar în timp, încercând diferite stiluri, dar lăsându-se influențată și de trend-uri ori de oamenii din jur, lucru pe care l-a susținut în cadrul unui interviu acordat revistei Viva!. ”Atât timp cât trăiești într-un mediu cultural și social ești influențat, inevitabil, și îți însușești credințele unanim acceptate.

Delia Matache şi-a uimit fanii! Brunetă şi cu decolteu adânc. FOTO
Delia, alături de sora ei, Oana

În socie­tatea noastră, e firesc să mergi la bise­rică să te cununi, iar mie nu-mi place să fac notă discordantă cu restul și să ies în evidență astfel”, a declarat Delia Matache.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×