Delia Matache, în război cu fanii, pe internet. Cum a răspuns artista după ce a fost criticată: „Hai să ne calmăm”

Dan Suta   
în Delia
08/10/2019, 12:21
Delia Matache, în război cu fanii, pe internet. Cum a răspuns artista după ce a fost criticată: „Hai să ne calmăm”
Delia Matache, taxată de o fană. Sursa foto: Instagram Delia

Delia Matache a fost criticată de una dintre fanele ei după ce a postat o fotografie cu ea pe Instagram. Una dintre urmăritoarele artistei i-a reproșat că o imită pe Miley Cyrus, care în viziunea ei este un produs comercial și atât. Delia i-a spus că nu joacă niciun teatru și este ea și atunci când pozează, și atunci când iese pe scenă, dar și când mănâncă o ciorbă.

Delia Matache a fost comparată de o fană cu Miley Cyrus

Una dintre fanele artistei i-a reproșat vedetei că o copiază pe Miley Cyrus, despre care spune că nu ar avea cine știe ce merite în afară de faptul că e un personaj ambalat într-un staniol comercial. Delia i-a răspuns fetei care nu s-a documentat suficient, căci Miley compune și cântă la instrumente, pe lângă aparițiile sale extravagante.

„Iartă-mă dacă greşesc, dar cred că mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puțin Miley Cyrus . Delia Matache e un artist care scrie, compune, cântă la instrumente muzicale, are o voce care vibrează fix pe corzile inimilor noastre şi mai e şi o femeie al naibii de frumoasă . Miley e un artist / femeie-copil anorexic, ambalat în atât de mult staniol comercial, încât habar nu avem dacă mai respiră sau nu”, a scris respectiva urmăritoare de pe Instagram la o poză cu Delia.

delia matache
Aceasta e fotografia pentru care artista a fost criticată de una dintre urmăritoarele ei. Sursa foto: Instagram Delia

Delia Matache: „Sunt tot Delia și când mănânc o ciorbă de lobodă”

„Sunt tot Delia.. și când sunt în blugi…și când compun ceva la pian…și când mănânc o ciorbă de lobodă. Hai să ne calmăm și să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante”, i-a răspuns cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×