Delia, imagini necenzurate din vacanță! S-a pozat în poziții provocatoare și…

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 12:36
Delia, imagini necenzurate din vacanță! S-a pozat în poziții provocatoare și… GALERIE FOTO

Delia, imagini necenzurate din vacanța în Maldive

Delia Matache își permite cam orice din punct de vedere financiar. Artista a primit și 90.000 de euro pentru un singur concert, iar veniturile lunare par să îi asigure un trai mai mult deâct decent. Așa se face că Delia a mers din nou în Maldive, o destinație de vacanță la care cei mai mulți dintre români doar visează.

Artista a povestit cât de mult adoră să meargă în vacanțe exotice alături de soțul ei și cum încearcă întotdeauna să îmbine utilul cu plăcutul. Acum câțiva ani, Delia și-a făcut chiar și un videoclip cu filmările pe care le-a realizat în timpul unor vacanțe exotice de lux. Imaginile i-au făcut pe fani să suspine, când au văzut în ce locații exclusiviste își petrece Delia sejururile.

Delia are o relație minunată cu soțul ei

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din 2012, ei formând un cuplu deja pe atunci de 2 ani. Artista este alături de soțul ei și pe plan profesional, el fiindu-i manager și organizându-i mai multe concerte de mare anvergură. Cântăreața spune că nu ar sta niciodată într-o relație care să nu o mulțumească sufletește, oricâte avantaje financiare ar avea.

Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit. Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. Nu aș ierta răutatea, nu aș putea să iert un om rău, această problemă fundamentală de agresivitate, violență, răutate. Nu aș putea să accept și nici să iert. Să stai într-o relație dacă ești nefericit?!Mi se pare deja o crimă, nu mi se pare un compromis”, a mărturisit Delia pentru viva.ro.

Muzica a legat-o de soțul ei

Răzvan Munteanu, soțul și impresarul Deliei, a povestit cum a cunoscut-o pe aceasta într-un club de karaoke, în 2010. De atunci, au rămas mereu împreună. ”Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei.”, a povestit Răzvan Munteanu, în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×