Delia, apariţie incendiară! Cum şi-a încins fanii vedeta! Foto

Ionuţ Cataramă   
in Stiri mondene
19/05/2018, 12:36
Delia, apariţie incendiară! Cum şi-a încins fanii vedeta! Foto GALERIE FOTO
Delia, apariţie incendiară! Perechea de pantaloni mini-scurţi a făcut ravagii! Ce au văzut fanii

Face ce face şi iese mereu în evidenţă. Delia, apariţie incendiară! Vestimentaţia ei a făcut din nou victime printre fani, a căror imaginaţie a fost încinsă. Imaginile postate de vedetă au primit mii de comentarii şi aprecieri.

Cântăreaţa reuşeşte să îşi pună în evidenţă formele perfecte de fiecare dată, indiferent de ceea ce poartă. Aşa s-a întâmplat şi în acest weekend, când ţinuta ei în culori extravagante a lăsat la vedere poate prea mult.

Delia, apariţie incendiară! „Eşti cea mai bună!”

Cu o pereche de pantaloni scurţi mini-scurţi, de culoare verde, Delia a făcut ravagii printre amicii virtuali. Aceştia au încercat să vadă cât mai mult şi i-au transmis vedetei aprecierea lor: ”Eşti cea mai bună!”, a scris unul dintre aceştia, cu subînţeles.

Pentru a pune şi mai mult gaz pe foc, Delia a pozat în câteva ipostaze speciale, ridicând piciorul într-o poziţie destul de provocatoare! Mai mult, când s-a urcat pe o scară, pantalonaşii prea scurţi au lăsat la vedere posteriorul vedetei. Vezi imaginile sus în galerie foto.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus a ieșit la dans cu șefa diplomației austriece

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.