Deea Maxer, petrecere pentru cel de-al doilea bebeluş. Oana Roman, ce apariţie: „Eşti superbă”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/09/2019, 15:33
Deea Maxer, petrecere pentru cel de-al doilea bebeluş. Oana Roman, ce apariţie: „Eşti superbă” GALERIE FOTO
Oana Roman a participat la baby shower-ul organizat de Deea Maxer. Sursa foto: unica.ro

Deea Maxer are o familie minunată, iar recent a organizat o petrecere pentru cel de-al doilea bebeluș pe care îl va naște în curând. Soția cântărețului Dinu Maxer a făcut un baby shower alături de cei dragi, iar printre invitatele de seamă de la acest eveniment atât de frumos s-a numărat și Oana Roman, extrem de apreciată în mediul online pentru apariția sa.

Oana Roman a fost la baby shower-ul organizat de Deea Maxer

Tot mai multe vedete din România au adoptat această tradiție de la americani. Baby shower este de fapt o petrecere de binecuvântare a mămicii, asemănătoare cu cea de botez, doar că se organizează înainte de nașterea pruncilor. Deea Maxer a organizat acest baby shower ca la carte și a primit o serie de sfaturi de la mămicile din showbiz, aprecieri, dar și daruri frumoase pentru întâmpinarea micuței pentru care părinții au ales numele Maysa.

Fanii au reacționat pozitiv la fotografiile postate de Oana Roman în care apare alături de sexy-mămicuța Deea. Aceștia le-au urat numai cuvinte de bine și au lăudat-o pe fiica fostului premier, Petre Roman, pentru ținuta aleasă, una potrivită în opinia internauților pentru evenimentul la care a participat.

oana roman
Oana Roman, alături de mămicuța Deea Maxer. Sursa foto: Instagram Oana Roman Elisei

Poza cu cele două, peste 2.000 de aprecieri pe Instagram

„Minunate! Naștere ușoară!; Superbe!; Să-ți trăiască; Frumos moment”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți la postarea Oanei Roman de pe Instagram. Imaginea a primit peste 2.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×