Declarație de dragoste incontestabilă! Cum îi arată iubirea Cristina Ich lui Alex Pițurcă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 15:23
Declarație de dragoste incontestabilă! Cum îi arată iubirea Cristina Ich lui Alex Pițurcă GALERIE FOTO
Alex Pițurcă și Cristina ICH sunt mai fericiți ca niciodată

Cristina ICH și Alexandru Pițurcă sunt mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. Scurta perioadă în care au stat despărțiți i-a făcut pe cei doi să realizeze cât de mult se iubesc și că nu pot sta departe unul de celălalt.

Cristina ICH, declarație de dragoste pentru Alex Pițurcă

Frumoasa brunetă are metodele ei inedite pentru a-i face declarații de dragoste lui Alex Pițurcă, iar fiul fostului selecționer al României îi intră în joc de fiecare dată. Recent, cei doi au fost surprinși într-o ipostază mai puțin obișnuită. Cristina ICH i-a sărutat mâna lui Piți Junior.

Cristina ICH și Alex Pițurcă nu au putut sta prea mult timp departe unul de celălalt. După o despărțire care a ținut doar câteva săptămâni, cei doi sunt din nou împreună și par mai fericiți ca niciodată. Imaginile în care frumoasa brunetă apare alături de fostul iubit nu mai par să-l deranjeze acum pe fiul lui Victor Pițurcă.

Alex Pițurcă și iubita sa, Cristina ICH s-au împăcat
Alex Pițurcă și iubita sa, Cristina ICH s-au împăcat

Dragoste cu năbădăi. Cristina ICH și Alex Pițurcă s-au împăcat

Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu” , declara Alex Pițurcă, înainte de momentul despărțirii. Fericirea celor doi nu a ținut mult, pentru că bruneta a fost surprinsă în tandrețuri cu fostul iubit, lucru care l-a enervat la culme pe Pițurcă Junior.

Ce-aș putea eu să zic după o relație de trei săptămâni?  Noi ne știam de mai mult timp, dar acolo, în vacanță, ne-am cunoscut mai bine. Nu am cerut-o în nicio căsătorie, a fost o glumă. Cum aș putea să cer pe cineva de nevastă după câteva zile? Nu i-am dat niciun inel, ăla era inelul ei și nu am spus niciodată acele cuvinte cum că «Dumnezeu mi-a trimis-o și că sunt cel mai  fericit». Vizavi de vizita pe care actuala/ fosta iubită, Cristina, i-a făcut-o fostului ei iubit, lucru de care eu nu am știut, spune tot!” , spunea fiul fostului selecționer, după despărțire.

Acum, cei doi par să fi trecut peste aceste probleme și formează din nou un cuplu, spre încântarea fanilor, care le transmit numai gânduri bune, de fiecare dată când Cristina ICH și Alex Pițurcă se pozează împreună pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×