Decizie de ultimă oră a reginei Elisabeta a II-a! Harry și Meghan Markle nu vor mai putea folosi brandul creat înaintea retragerii din familia regală

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
19/02/2020, 13:07
Decizie de ultimă oră a reginei Elisabeta a II-a! Harry și Meghan Markle nu vor mai putea folosi brandul creat înaintea retragerii din familia regală
Harry și Meghan Markle rămân fără brandul pe care l-au construit de la zero. Sursa foto: hepta.ro

Retragerea definitiv din casa regală britanică pentru a începe o nouă viață în Canada, alături de băiețelul lor continuă să aibă consecințe importante pentru Harry și Meghan Markle. Din luna martie a acestui an, foștii duci de Sussex nu vor mai avea nici măcar dreptul a folosi brandul pe care chiar ei l-au creat cu puțin timp înainte să renunțe la rolurile din sânul familiei.

După retragerea din casa regală, Harry și Meghan pierd dreptul de a folosi propriul brand

Concret, este vorba despre „Sussex Royal”, marcă pe care Harry și Meghan intenționau să o folosească pentru a promova evenimente, dar și diverse obiecte, precum haine, cărți și materiale educative.

Deși au depus cererea privind înregistrarea brandului încă din iunie 2019, cei doi s-au văzut nevoiți să aștepte până la finalul anului pentru a primi aprobare.

Totodată, au cheltuit o sumă importantă de bani pentru a crea un site cu totul nou, dar și pentru a-și spori popularitatea pe rețelele de socializare. Eforturile sunt, însă, în zadar, pentru că regina Elisabeta a II-a a decis împreună cu oficialii regali că aceștia nu vor mai putea utiliza brandul pe care îl construiseră, practic, de la zero.

Cei doi par mai fericiți ca niciodată. Se bucură de „libertate” în Canada

Cu toate acestea, Harry și Meghan nu par deloc afectați de faptul că își pierd rând pe rând toate privilegiile regale. Ba din contră, imaginile în care au fost surprinși cei doi ne demonstrează că se bucură din plin de „libertatea” obținută odată cu retragerea din familia regală.

Pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, foștii duci de Sussex au călătorit în America, unde Meghan a avut o întâlnire cu studenții și profesorii de la Universitatea Stanford. Bruneta face tot ce îi stă în putință pentru a-și relua cât mai repede cariera de actriță, întreruptă brusc după căsătorie.

La coborârea din avion, cei doi au fost foarte veseli și degajați, semn că noua viață le priește de minune. Și, pentru că vor ca de acum să se descurce pe cont propriu, Meghan și Harry au anunțat recent că vor restitui cele 2,8 milioane de euro pe care statul britanic i-a cheltuit pentru renovarea conacului Frogmore, unde au locuit pentru câteva luni.

Reamintim că prințul Harry și soția sa, Meghan Markle nu vor mai putea folosi nici titulaturile moharhice „Înălțimea Sa’ și nu vor mai primi fonduri publice destinate atribuțiilor regale.

Anunțul a fost făcut la jumătatea lunii ianuarie de departamentul de comunicare al Palatul Buckingham, printr-un comunicat remis BBC. Mai mult, cuplul încetează să o reprezinte oficial pe Regina Marii Britanii.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×