Decizia luată de Adelina Pestrițu imediat după nuntă. Ea și soțul ei au anunțat

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/07/2019, 10:28
Decizia luată de Adelina Pestrițu imediat după nuntă. Ea și soțul ei au anunțat
Adelina Pestițu și Virgil Steblea s-au căsătorit. Sursa foto: ciao.ro

Adelina Pestrițu și omul de afaceri Virgil Steblea și-au spus „DA” în fața lui Dumnezeu, iar evenimentul a fost marcat așa cum se cuvine, printr-o petrecere de pomină la care au luat parte numeroase vedete ale showbiz-ului românesc. La scurt timp după fericitul eveniment, cei doi soți au luat o decizie care pentru mulți poate părea surprinzătoare.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea nu vor merge în luna de miere

Mai exact, fosta prezentatoare TV a anunțat că nu va pleca în luna de miere imediat după nuntă, întrucât va trebui să pună la punct toate detaliile pentru petrecerea fiicei sale, Zenaida, care împlinește frumoasa vârstă de un an.

Nu am stabilit (n.r. luna de miere). Este foarte grea această decizie. E cea mai grea decizie. Sunt topită după ea, după nici trei ore sunt topită de dor și îmi e foarte greu. Ne-am gândit că luna de miere ar trebui să doar pentru noi, dar nu putem să plecăm o săptămână, două săptămâni pentru că nu putem să stăm fără Zenaida. Oricum nu putem să plecăm imediat după nuntă, pentru că vom fi nași de două ori, iar înainte să fim nași avem turta ei. Suntem prinși în tot felul de evenimente”, a declarat Adelina Pestrițu pentru Viva.ro.

Adelina Pestrițu, alături de soțul și fiica sa. Sursa foto: copilul.ro
Adelina Pestrițu, alături de soțul și fiica sa. Sursa foto: copilul.ro

Ce spune Adelina Pestrițu despre posibilitatea de a mai avea un copil

Totodată, Adelina Pestrițu a dezvăluit că și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară, însă nu știe când s-ar putea întâmpla acest lucru, mai ales că micuța Zenaida are nevoie de timp pentru a se acomoda cu un frățior, sau de ce nu, o surioară. Între timp, familia frumoasei brunete s-a mărit cu încă un membru, năzdrăvanul cățeluș Nobby, pe care fetița deja îl adoră.

Al doilea? Nu știm… Trebuie să cerem aprobare de la Zenaida. I-am mai adus și un câine pe cap. Stai să o luăm ușor. Nobby este cea mai stresată și geloasă. Familia noastră s-a mărit cu un cățel. Îi fură jucăriile lui Zeny”, a mai spus Adelina.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×