Decebal Traian Remeş a murit. Fostul om politic a fost răpus de o boală cruntă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 19:20
Decebal Traian Remeş a murit. Fostul om politic a fost răpus de o boală cruntă
Decebal Traian Remeş a murit. Sursa foto: antena3.ro

Decebal Traian Remeş a murit. Acesta a decedat după ce a stat în spital o săptămână. Fostul om politic, rămas în memoria opiniei publice ca cel care a luat mită caltaboşi, atunci când era ministrul agriculturii, a murit răpus de o boală gravă.

Decebal Traian Remeş a murit

Decebal Traian Remeş, ministru al agriculturii în Guvernul lui Călin Popescu Tăriceanu, a murit vineri seară în casa lui. Fostul politician avea 70 de ani. Medicii îi descoperiseră fostului om politic o boală la inimă, iar din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes a fost acuzat de procurorii DNA de coruptie, în 13 septembrie 2007, că ar fi acceptat si primit produse alimentare, caltaboş şi ţuica, în valoare de 1.500 de lei si suma de 15.000 de euro de la Gheorghe Ciorba, prin intermediul lui Ioan Muresan.

Ioan Mureşan s-ar fi denunţat la DNA după ce a aflat că se află sub supravegherea anchetatorilor cu mituirea lui Decebal Traian Remeş.

Decebal Traian Remeş a murit acasă

Decebal Traian Remeş a suferit de cancer, iar zilele trecute a fost lăsat acasă de către medicii spitalului Baia Mare, aceştia nemaiavând cum să îl ajute, astfel că fostul ministru al agriculturii a murit în patul lui.

Decebal Traian Remeş a executat un an din pedeapsa dată de judecători în „Dosarul Caltaboşul”. Acesta fusese condamnat la trei ani de închisoare.

Decebal Traian Remeş a fost întâmpinat la ieşirea din penitenciar de jurnalişti, dar acesta nu a făcut nicio declaraţie la momentul respectiv. Acesta a ieşit pe poarta închisorii cu o valiză în mână şi purtând o barbă care îl făcea de nerecunoscut.

Decebal Traian Remeș s-a născut la data de 26 iunie 1949 în comuna Băsești, județul Maramureș. Acesta a absolvit în anul 1971, la Iaşi, cursurile Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Alexandru. Ioan. Cuza”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×