De la Exatlon și Vulturii de Noapte, face ravagii la Ferma de la Pro TV. Pe cine iubește Cătălin Cazacu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/02/2019, 10:01
De la Exatlon și Vulturii de Noapte, face ravagii la Ferma de la Pro TV. Pe cine iubește Cătălin Cazacu
Ce spune Cătălin Cazacu despre disputele de la Ferma

Fost concurent la Exatlon, show-ul care face furori la Kanald D și ajuns între timp prezentatorul emisiunii Vulturii de Noapte la același post de televiziune, Cătălin Cazacu se află în centru unui scandal provocat la o altă emisiune a unui post concurent. Este vorba despre Ferma, producție relansată anul acesta cu surle și trâmbițe de Pro TV, unde Brigitte Năstase, aflată în competiție directă cu Claudia Pavel și Carmen Negoiță, a dezvăluit că toate trei au fost implicate. pe rând în relații cu binecunoscutul motociclist.

Chestionat recent pe această temă, Cătălin Cazacu a refuzat să comenteze pe marginea subiectului respectiv, motivând că nu este la curent cu ce se întâmplă în reality-show-ul Ferma. În ciuda disputelor iscate în emisiune pe seama sa, Cazacu mărturisește că astfel de lucruri nu îl afectează, ba chiar acasă are parte numai de liniște și pace. Nu ştiu despre ce vorbeşti, dar la mine acasă pot să spun că este foarte linişte momentan” , a spus vedeta într-un interviu pentru Click.

Cătălin cazacu, mărul discordiei din Ferma

În altă ordine de idei, Cătălin Cazacu a recunoscut că se află într-o relație, fără a oferi însă detalii în privința identității persoanei iubite. „Iubesc tot timpul, dar de la pragul uşii mele încolo este doar viaţa mea particulară” , s-a rezumat să spună vedeta, păstrând astfel misterul în ceea ce privește noua poveste de dragoste pe care o trăiește.

Reacția lui Cătălin Cazacu despre scandalul din Ferma
Reacția lui Cătălin Cazacu despre scandalul din Ferma

Se apropie Dragobetele, iar Cătălin Cazacu îi pregătește persoanei iubite o serie de surprize plăcute, mărturisind totodată că obișnuiește să-și răfețe jumătatea cu astfel de gesturi mai tot timpul și nu doar la ocazii speciale. „ Femeii iubite, nu contează care e, îi pregătesc surprize în fiecare zi. Pentru că dacă i-aş pregăti o singură dată pe an sau de două ori sau de câte ori or fi sărbatorile astea, pe care le sărbătoreşte toată lumea, mai nou, n-ar fi normal să stea cu mine. Dar eu sunt un romantic incurabil şi de aia îmi place să surprind , a declarat prezentatorul emisiunii Vulturii de Noapte pentru sursa citată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×