De ce s-a destrămat, de fapt, trupa Andre. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au spus adevărul – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/08/2019, 12:42
De ce s-a destrămat, de fapt, trupa Andre. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au spus adevărul – VIDEO
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au vorbit despre destrămarea trupei Andre. Sursa foto: Youtube Andreea Bălan

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au vorbit pentru prima oară despre motivele reale ale destrămării trupei Andre, pe care acum, după 18 ani, au refăcut-o. Într-un vlog postat de Andreea Bălan pe Youtube, cele două vorbesc despre ce s-a întâmplat în anul 2001, an din care fiecare cântăreața a luat-o pe un drum separat.

Trupa Andre, destrămată din cauza părinților

Fetele spun că au început să se urască și nu înțelegeau de ce, iar Andreea Antonescu susține că Bălan nu a crezut niciodată că o iubește. Blonda i-a reclamat brunetei că din cauza ei s-a refugiat în dans când puteau să fie în continuare cele mai de succes artiste de la noi, având în vedere succesul de care s-au bucurat piesele lor lansate în 1999 și 2000.

„Din senin ne uram și nu înțelegeam de ce”, spune Andreea Bălan în videoclipul de pe pagina ei de Youtube. „Tu n-ai crezut niciodată că eu te iubeam pe tine”, i-a replicat Andreea Antonescu, iar blondina a confirmat că, într-adevăr, acesta a fost sentimentul ei atunci.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au recunoscut că au fost manipulate

„Ești un om foarte bun, meriți să fii fericită. Toată viața te-ai chinuit, ai avut ambiții foarte mari. E momentul tău, trăiește-l din plin. Jur că meriți. Ești un om foarte frumos. E perfect cum faci. Tu ești perfectă. Gata. Inspiră, expiră! Ești cea mai tare!”, a încurajat-o Andreea Antonescu.

Cele două spun că nu au avut niciun interes să se apropie în acești ani. Cele două spun că au acumulat multe frustrări. Cele două au recunoscut că au fost manipulate din toate părțile. Andreea Bălan a spus că tatăl Andreei Antonescu îi reproșa că nu are voce, așa că blonda s-a refugiat în dans. Cele două au vorbit despre foarte multe complexe pe care le-au acumulat de-a lungul timpului.

Fetele au recunoscut că au fost despărțite de părinții lor, care le băgau în cap tot felul de lucruri, iar într-un final o poveste frumoasă precum Andre s-a încheiat înainte de vreme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×