De ce s-a despărțit iubitul Simonei Halep de a doua nevastă. Fosta soție a lui Toni Iuruc ar fi însărcinată

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/07/2019, 18:23
De ce s-a despărțit iubitul Simonei Halep de a doua nevastă. Fosta soție a lui Toni Iuruc ar fi însărcinată
Simona Halep și-a asumat relația cu Toni Iuruc. Sursa foto: gsp.ro

Simona Halep și-a asumat relația cu afaceristul aromân Toni Iuruc și cei doi au petrecut weekend-ul trecut pe o plajă din stațiunea Mamaia. Iubitul campioanei de la Wimbledon a fost căsătorit de două ori și tot de atâtea ori a divorțat. Se pare că fosta sa soție Liana este însărcinată, iar afaceristul nu știe dacă el este tatăl copilului.

Iubitul Simonei Halep are un copil cu fosta soție?

Toni Iuruc are o poveste de viață incredibilă. S-a căsătorit după 2 ani de relație cu cea pe care o iubea ca pe ochii din cap în toamna anului trecut într-un club de fițe din stațiunea Mamaia, dar ulterior milionarul machedon a divorțat după doar 10 luni de căsnicie. Motivul divorțului de Liana ar fi infidelitatea, scrie cancan.ro. Omul de afaceri a divorțat de fosta soție, însărcinată în cinci luni. Toni Iuruc nu știe dacă el este tatăl copilului sau amantului fostei soții.

Înainte de a se căsători cu Liana, Toni Iuruc a mai ajuns în fața altarului cu un model pe nume Alina. Tânăra provine dintr-o familie bogată și este obișnuită să ducă un trai de viață de lux, iar iubitul Simonei Halep se pare că nu ar fi putut ține pasul. Acesta pare să fie motivul pentru care Toni Iuruc a divorțat de prima sa soție.

Toni Iuruc a fost căsătorit de 2 ori
Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep ar putea avea un copil. Fosta soție este însărcinată. Sursa foto: playtech.ro

Simona Halep și Toni Iuruc nu se mai ascund de presă

Machedonul milionar Toni Iuruc și sportiva momentului în tenis Simona Halep formează cel mai nou cuplu monden din România. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 13 ani acest lucru nu pare să fie un impediment pentru relația amoroasă. Nici faptul că Toni Iuruc a fost căsătorit de două ori și s-ar putea să devină tată în curând.

Simona Halep are o viață minuntaă, îi merge bine pe toate planurile. Tocmai ce a câștigat trofeul de la Wimbledon și a bifat și o relație cu afaceristul machedon Toni Iuruc. Paparazii i-au fotografiat săptămâna tercută la un restaurant de fițe din parcul Herăstrău, iar ulterior Simona Halep și-a luat iubitul și a plecat la mare, în stațiunea Mamaia. Campioana turneului londonez a fost fotografiată sărutându-se cu Toni Iuruc confirmându-se astfel relația celor doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×