De ce l-a părăsit Bianca Drăguşanu pe Victor Slav! “Eu nu mă vait!”

S-a aflat secretul bine păstrat de cei doi. De ce l-a părăsit Bianca Drăguşanu pe Victor Slav.

Frumoasa prezentatoare TV i-a spus-o în direct, la TV, dar nimeni nu a băgat de seamă.

De ce l-a părăsit Bianca Drăguşanu pe Victor Slav! “N-am primit nimic!”

Victor a fost invitat al Biancăi, la finalul anului trecut, în emisiunea “Te vreau lângă mine”, iar prezentatoarea l-a înţepat în legătură cu felul acestuia de a o trata.

Am răcit. Și în situația asta eu nu mă vait, nu mă tăvălesc pe jos, nu zic mă doare aia, mă doare aia, cum fac bărbații. Dar tot în situația asta m-am trezit că nu primesc nici măcar un ceai, nici măcar un paracetamol, nici măcar puțină atenție. Nu: “Tu, ia și tu de aici o aspirină. Ești bine, nu ești bine”. Și colac peste pupuăză, cobor aseară din dormitor și eram în picioarele goale. Și zice către mine: “Auzi, tu ai coborât și ești și în picioarele goale”.

Deci mai e și pisălog pe deasupra. Adică gen: nu-mi dai tu un ceai, nu-mi dai tu o vitamină, nu mă întrebi dacă mi-e bine, mă mai și cerți că sunt în picioarele goale. Dar tu când ești răcit, mai ai un pic și gata ești victimă. Tu când ești răcit: nu mai pot, mă doare aia, mă doare ailaltă, vai mi-e rău, vai leșin, nu mai pot, mă doare capul, fă-mi un ceai, fă-mi o omletă, fă-mi supă cu găluște, fă-mi găluște cu prune. Are și pofte când e răcit. Iar eu, care abia vorbesc, n-am primit o vitamina C. N-am primit nimic. Un ceai, ceva, nimic”, i-a reproșat Bianca lui Victor, conform Libertatea.ro.