De ce Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul în public

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/02/2019, 11:50
De ce Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul în public GALERIE FOTO
Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc niciodata telefonul in public

Oamenii se întreabă de ce Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul mobil în public. Se știe că telefonul mobil a devenit nelipsit din mâna oamenilor, chiar și copiii îl folosesc. În ziua de azi, dacă nu ai telefon mobil, nu pari ancorat în realitate.

Kate Middleton și Meghan Markle nu au fost văzute niciodată vorbind la telefon sau butonând în public. Mulți s-au întrebat chiar dacă cele două ducese au telefoane mobile. Ei bine, acestea au cele mai noi telefoane apărute pe piață, mulți spun chiar că ar avea variante personalizate, dar au ales să nu le folosească în public din mai multe motive. Atât Meghan, cât și Kate au permanent telefoanele asupra lor, dar le țin în buznar sau în poșetă.

Kate Middleton și Meghan Markle au mereu telefoanele mobile asupra lor

Unul dintre motivele pentru care nu apar cu telefoanele în mână este eticheta. Myka Meier, expertă în etichetă, spune că folosirea telefoanelor în public ar contraveni protocolului, atât de drag Reginei Elisabeta a II-a. Dar acesta nu este singurul motiv: este vorba, totodată, de modalitatea Duceselor de a susține lupta împotriva nomofobiei (dependenţa de telefon, din engleză „no mobile phobia).

Kate Middleton și Meghan Markle telefon
Kate Middleton și Meghan Markle au mereu telefoanele mobile asupra lor, dar nu le folosesc in public

Deși soția Prințului Harry nu respectă protocolul regal de fiecare dată, se pare că, în ceea ce privește utilizarea telefonului mobi nu va avea o problemă. Dacă altădată Meghan Markle era foarte activă pe rețelele de socializare, pe care le accesa frecvent de pe telefon, acum Ducesa de Sussex mărturisește că se simte mult mai liberă de când a renunțat la acest obicei.

Una dintre cele mai mari gafe comise de Ducesa de Sussex a fost purtarea unei rochii cu umerii la vedere, la festivitatea Trooping the Colour’. A fost prima ei participare la un eveniment oficial în calitate de membru al Casei Regale Britanice și a venit imediat după nunta de basm pe care a avut-o cu Prințul Harry.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×