De ce crede Claudiu Manda că pesediștii merg rușinați pe stradă. Legătura cu USR

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
21/07/2019, 21:37
De ce crede Claudiu Manda că pesediștii merg rușinați pe stradă. Legătura cu USR
Claudiu Manda cheamă la mobilizare pentru localele din 2020. Sursa foto: gândul.info

Claudia Manda cheamă la luare de poziție în interiorul PSD, formațiune din care face parte și din partea căreia va fi de la toamnă europarlamentar. Soțul fostei primărițe a Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a scris azi că pesediștii merg cu capul plecat pe stradă din cauza simpatizanților și a membrilor USR care strigă după ei că sunt „ciuma roșie”.

Claudia Manda, mesaj către doljeni

Liderul PSD Dolj le-a adresat un mesaj celor care au ales-o șefă PSD Craiova chiar pe soția sa că formațiunea politică nu o ia la vale și că e nevoie de mai mult curaj, de mai multă implicare din partea membrilor. Acesta a declarat că membrii PSD nu trebuie să fie intimidați de etichetele pe care le pun useriștii și nici să se teamă de agresivitatea verbală a simpatizanților acestora.

„Cred că depinde doar de noi să ne construim viitorul. Dacă rămânem în continuare o echipă unită, dacă rămânem în continuare o echipă sudată, dacă înțelegem că tot ce putem să facem, politic și administrativ, facem pentru cetățenii pe care îi reprezentăm, nu avem cum să nu avem niște rezultate bune la alegerile viitoare”, a transmis Claudia Manda , conform știripesurse.ro.

Manda a fost ales europarlamentar pe listele PSD. Sursa foto: libertatea.ro

Manda le cere pesediștilor să nu le fie frică de useriști

Manda are încredere că într-un an de zile PSD va demonstra că nu este un partid mort. Principalul scop al europarlamentarului este să reușească să obțină Consiliul Județean la alegerile locale care se vor desfășura în anul 2020, iar pentru asta îi îndeamnă pe toți la unitate și la punerea pe hârtie a proiectelor de care au nevoie cu adevărat doljenii.

„Nu avem cum să mergem cu capul plecat pe stradă și să stăm să ne spună un USR-ist ”ciuma roșie”, pleacă de aici că trebuie să vin eu, că tu nu ești bun doar pentru faptul că ești PSD-ist. Dar asta depinde doar de noi dacă înțelegem că suntem o echipă, că ne luptăm pentru o echipă și că cei mai buni dintre noi trebuie să fie vârful echipei iar ceilalți vor fi alături de el și nu o să ne lăsăm niciun soldat în spate”, a mai scris Claudia Manda pe Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×