De ce boală suferă, de fapt, Thalia! A leșinat și a ajuns urgent la spital, iar acum…

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 17:58
De ce boală suferă, de fapt, Thalia! A leșinat și a ajuns urgent la spital, iar acum… GALERIE FOTO
Thalia a renunțat la carieră din cauza bolii de care suferă

Boala Thaliei, din cauza căreia a spus adio camerelor de filmat, îi dă bătăi de cap din nou. Se pare că artista a aflat încă din anul 2008 de situația precară a sănătății sale, așa că a decis să se retragă din televiziune.

Frumoasa Thalia are boala Lyme, boală ce a făcut-o din nou să își facă griji. Situația a fost ținută sub control de artistă, până acum, când a acuzat alte dureri, fapt petru care a ajuns din nou pe mâna medicilor.

De ce boală suferă Thalia?

Cântăreața și actrița Thalia a fost găsită inconștientă în locuința sa. Lyme este boala cu care se luptă Thalia încă din 2008. Din fericire, acum este sub vigilenta atenție a medicilor, care speră să-i țină boala sub control. Artista are probleme din cauza tensiunii arteriale foarte scăzute, una din manifertarea bolii Lyme. Artista a recunoscut în urmă cu câțiva ani cauza care a ținut-o departe de scenă, televiziune, dar și de platourile de filmare.

„Am simţit că viaţa mea se scurge. Am uitat de bani, de faimă, de succes. Fără sănătate, nu ai nimic. M-am simţit mizerabil. Părul îmi cădea, pielea mi se usca. Luam 30 de pastile pe zi. Priorităţile mele sunt stilul de viaţă sănătos, alimentaţia corectă şi să am o atitudine pozitivă, o viaţă Zen.

Thalia, cântăreața și actriță din Mexic
Thalia, cântăreața și actriță din Mexic

Vreau să evit cât mai mult stresul şi să mă concentrez pe fericire. În ceea ce priveşte boala pe care o am, care este deja parte din mine, dacă fac ceva greşit, care îmi scade nivelul imunitar, încep imediat să mă simt slăbită şi de aceea trebuie să fiu foarte atentă”, a spus Thalia în urmă cu câțiva ani în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Boala Lyme

Problema de sănătate de care suferă cunoscuta vedetă Thalia este Lyme, sau borelioză. Aceasta evoluează în 3 stadii, și este transmisă prin înțepătura de căpușă. Primu stadiu durează între 3 și 21 de zile, al doilea stadiu apare la câteva zile/săptămâni de la primul stadiu cu simptome de: leziuni cutanate, manifestări de coafectare sistemică, febră, frisoane, dureri musculare și tuse seacă. Al treilea, și cel mai grav, este reprezentat de o infecție cronică persistentă, care poate dura lun sau ani, în funcție de pacient. Manifestările stadiului 3 al bolii de care suferă Thalia sunt: suerință multiorganică, ce cuprinde în special manifestări la nivelul ficatului, ochilor, plâmânilor, etc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×