De ce a renunţat postul de televiziune PRO TV la Mihaela Rădulescu

Ana Ioana   
în Mihaela Radulescu
24/08/2018, 11:56
De ce a renunţat postul de televiziune PRO TV la Mihaela Rădulescu GALERIE FOTO
Mihaela Radulescu a plecat din cauya unul bilant de piata care a deyvaluit ca telespectatorii emisiunii de talente nu o mai voiau

De ce a renunţat postul de televiziune PRO TV la Mihaela Rădulescu? Adevăratul motiv al plecării brunetei din juriul de la „Românii au Talent”!

Trustul PRO TV se pare că ar fi renunţat la Mihaela Rădulescu din cauza unui studiu de piaţă. Acest lucru a dezvăluit că telespectatorii show-ului de talente nu o mai îndrăgesc aşa tare pe brunetă. Din acest considerent, şefii celei mai puternice televiziuni din ţară au luat decizia să o pună pe liber pe iubita lui Felix Baumgartner.

Nu a trecut multă vreme de când Mihaela Rădulescu a încheiat contractul cu trustul PRO TV. Astfel, nu o vom mai vedea pe micile ecrane ca jurat la emisiunea ”Românii au Talent”. Bruneta a anunţat pe o reţea de socializaree că motivele ar fi strict personale. Vedeta a evitat să dezvăluie mai multe motive pentru care ar fi părăsit trustul, dar şi emisiunea de talente unde ocupa scaunul de jurat, potrivit CANCAN.RO.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru vineri 24 august. Vreme instabilă. Temperaturi ridicate, dar și furtuni cu fulgere

Citeşte şi: Ea e fata celebră, care a dat piept cu jandarmii, la protestele din 10 august!

De ce a renunţat PRO TV-UL la Mihaela Rădulescu

Iubita lui Felix Baumgartner nu mai este component al trustului celei mai urmărite televiziuni din România şi nici jurată a emisiunii de talente ”Românii au Talent”. Acest lucru se pare că ar fi fost mai degrabă forţat de anumite împrejurări, şi anume un studiu de piaţă care a demonstrat că locul ei trebuie ocupat de altcineva.
Bilanţul făcut de şefii televiziunii a arătat faptul că notorietatea negativă din cauza gesturilor dar şi a comentariilor au făcut-o să arate urât.

Publicul nu o mai simpatizează de mult, ceea ce a adus la scăderea raitingului show-ului de talente. Iubita lui Felix Baumgartner ar fi fost criticată în urma acţiunilor sale chiar după fiecare emisiune. Ex-fanii vedetei o criticau dur pe contul său personal de Facebook după sfârşitul fiecărei transmisii.

Mulţi dintre telespectatori cereau părăsirea platoului, în termeni duri, ameninţând că nu vor mai viziona oricare alte show-uri care aparţin de trustul PRO TV. Acesta a fost momentul decisiv pentru şefii televiziunii celei mai urmărite din ţară. Comentariile şi gesturile făcute de Mihaela Rădulescu din postura de jurat au condus la studiul de piaţă care a confirmat că raitingul scădea dramatic dn cauza acesteia.

La aproape 50 de ani, “diva” emisiunii de talente a rămas fără loc de muncă. Acum este doar iubita paraşutistului celebru, momentan unicul motiv pentru care mai este în lumina reflectoarelor. Cei doi formează un cuplu încă din 2014, şi deşi au o relaţie la distanţă, se declară foarte fericiţi. Mihaela Rădulescu este nevoită, pentru a menţine relaţia dintre ea şi Felix, să facă nenumărate drumuri din România către Monaco, în Franţa. Aceasta călătoreşte cu fiul său la o locuintă inchiriată de fostul său soţ Elan Schwartzenberg, tatăl copilului.

Faptul că bruneta nu mai ocupă un loc de jurat în emisiunea de talente a bucurat nespus fanii trustului dar şi a emisiunii pe care o îndrăgesc. Comentariile telespectatorilor apărute duă primirea veştii au fost un semn clar că bruneta nu-şi mai avea locul la „Românii au Talent”.

„În sfârșit pot să mă uit la emisiune”, „Vedeta sexoasă atrăgea priviri spre decolteu, tataie Florinel (n.r. Florin Calinescu) îi va duce dorul”, „Nu aduci vedete pe bani mulți și pici pe locul 3 în audiențe pe comercial”, au fost unele din cometariile fanilor emisiunii.

Cum şi-a anunţat plecarea

Mihaela Rădulescu a ales o metodă simplă de a anunţa că nu mai face parte din echipa PRO TV. Aceasta a scris un mesaj pe contul său personal de Fcaebook în care a scris motivele pentru care nu va mai fi prezentă începând cu sezonul următor.

„Dragii mei, știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon ‘Românii au talent’, strict din motive personale.

Mi-am anunțat acum o săptămână colegii de muncă și partenerii de contract și le mulțumesc nu numai pentru înțelegere, dar și pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum știți și voi și vă mulțumesc cu tot dragul vouă, publicul meu și al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverență. Și nu mă plec în fața voastra doar fizic, ci și cu inima mea toată, care vă îmbrățișează și vă aplaudă”, a afirmat fosta vedetă PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×