De ce a murit Val Guțul! Soțul Natașei Raab suferea de cancer

Alex Năstase   
în Stiri mondene
15/09/2019, 08:47
De ce a murit Val Guțul! Soțul Natașei Raab suferea de cancer GALERIE FOTO
Val Guțul s-a stins din viață după ce a suferit de o boală incurabilă. Sursa foto - facebook

FANATIK îți spune de ce a murit Val Guțul! Din păcate, soțul Natașei Raab suferea de cancer la vezică. Acesta a trecut în luna martie printr-o întâmplare ciudată fiind prins la mijloc într-un scandal al doctorilor din Craiova. Bărbatul s-a internat pentru a fi operat la secția de Urologie, însă intervenția a fost reprogramată din cauza unui incident șocant. Pentru că medicul ales a fost dr. Mugur Riza care se afla în dizgraţia conducerii secţiei, operația nu a putut fi realizată la timp.

De ce a murit Val Guțul!

De altfel, atunci doctorul şi pacientul au fost împiedicaţi de agenţii de pază să intre în sala de operaţie şi au reclamat la poliţie cele întâmplate. Plângere a făcut şi directoarea medicală care susţine că a fost agresată de dr. Riza pe holul spitalului. Guțul, fost medic şi în trecut șef al Serviciului de Ambulanţă din Craiova povestea atunci întreaga întâmplare. „Am ajuns la spital cu sângerare. Medicul ales de mine să mă opereze a fost dr Mugur Riza. Am dreptul ăsta să-mi aleg doctorul. M-a mai operat şi am încredere. La început, seful de secţie Paul Tomescu mi-a spus că voi fi operat vineri, 15 martie.

Asta mi s-a spus şi dimineaţa la vizită. După aceea, însă, s-au răzgândit. Au spus că dr. Riza nu mă poate opera până luni, că asta e decizia conducerii spitalului. Am auzit că fusese dat afară şi au fost nevoiţi să-l reangajeze conform unei hotărâri judecătoreşti. Dar, le-am spus.  Am cancer, nu mă interesează scandalul dintre voi, medicii. Eu vreau să trăiesc!„, a declarat Val Guţul.

De ce a murit Val Guțul! Natașa Raab și Val Guțul
Val Guțul alături de soția lui, Natașa Raab. Sursa foto – facebook

Soțul Natașei Raab suferea de cancer

Doctorul a spus și el atunci varianta lui. „Cea care le-a spus agenţilor să nu ne lase să intrăm în sala de operaţie a fost Mihaela Cheie, directoarea medicală. Nu ştiu ce vor. Doctorul Paul Tomescu m-a sunat şi mi-a spus să vin să-l operez pe Val Guţul şi după aceea au zis să operez luni. Nu se poate să ne jucăm cu viaţa oamenilor. Pacientul trebuie operat, cine răspunde dacă păţeşte ceva până luni când mă lasă ei să intru în sala de operaţie?”, a declarat Mugur Riza.

Directorul medical, Mihaela Cheie s-a apărat. „S-a legat de mine din senin. Nu se mai poate aşa. M-a înjurat, m-a jignit. Mi-a luat mâna şi mi-a întors-o la spate, m-a trântit de tocul uşii. Nu se poate. Nu se poate numi medic. A făcut numai rău. Mimează operaţii, îşi bate joc de pacienţi. Din cauza lui au murit 6-7 oameni. Am depus plângere la Parchet în urmă cu 7-8 luni. Aştept rezultatul anchetei. Am cerut să plece din spital, dar instanţa l-a adus înapoi. Nu ştiu ce vom face cu acest medic. A făcut spitalul de râs”, a declarat la rândul său  Mihaela Cheie, directorul medical al Spitalului de Urgenţă de la Craiova.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×