De ce a murit Marie Fredriksson, de la Roxette! S-a luptat cu o boală cruntă! Povestea artistei e răvăşitoare: „Mami, nu muri”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 14:54
De ce a murit Marie Fredriksson, de la Roxette! S-a luptat cu o boală cruntă! Povestea artistei e răvăşitoare: „Mami, nu muri”
Marie Fredriksson, de la Roxette, a murit după o luptă cruntă. Sursa foto: Hepta

Marie Fredriksson, solista Roxette, a murit. Avea 61 de ani şi se lupta de ani buni cu cancerul.

Marie Fredriksson, de la Roxette, a murit pe 9 decembrie

Era una dintre cele mai cunoscute artiste din întreaga lume, iar anunţul trecerii sale în nefiinţă a fost făcut de managera sa:

„Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea“, a transmis managera cântăreţei, Marie Dimberg.

Şi partenerul său de scenă, Per Gessle, a transmis un mesaj răvăşitor, după ce Marie a murit: „Transmit toată dragostea mea ţie şi familiei tale. Nimic nu va mai fi la fel fără tine!“

Suferea de cancer cerebral

În 2002, pe 11 septembrie, Marie avea să afle că suferă de cancer cerebral, după ce cădea în baie atât de tare încât îşi fractura craniul. Se juca alături de soţul său când a picat, dintr-odată, pe gresie.

Diagnosticul medicilor nu a speriat-o şi a decis că trebuie să lupte şi să spere că va trece peste. Cei doi copii ai artistei s-au speriat teribil iar mama le promitea că totul va fi bine.

Povestea ei este cu atât mai răvăşitoare cu cât copiii au ştiut prin ce a trecut şi nu a fost uşor deloc pentru niciunul. „Mami, nu vrem să mori”, i-au transmis cei mici şi pentru ei, dar şi pentru ea, Marie a învins. Atunci…

S-a luptat cu cancerul, a făcut chimioterapie, şi după zile şi nopţi petrecute prin spitale, avea să anunţe că a stopat boala.

Din păcate, însă, la 17 ani distanţă, cancerul i-a recidivat şi Marie a murit pe 9 decembrie.

Vestea a şocat şi îndoliat lumea întreagă, Marie de la Roxetta era iubită şi adorată de o mulţime de oameni

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×