De ce a murit mama cântăreței Lora! Suferea de o boală incurabilă de mai mult timp

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
26/01/2020, 19:02
De ce a murit mama cântăreței Lora! Suferea de o boală incurabilă de mai mult timp
Lora și mama sa aveau o relație specială. Mama artistei a murit de cancer. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața Lora trece prin clipe grele după ce mama sa a trecut în neființă în urmă cu puțin timp. Mama artistei a pierdut lupta cu boala necruțătoare de care suferea de ceva vreme, cancer. Din păcate, vedeta și-a pierdut și tatăl în urmă cu câțiva ani.

Mama și „eroul” cântăreței Lora a murit. Femeia suferea de cancer

Lora, pe numele adevărat Laura Petrescu, are inima îndurerată după ce scumpa sa mamă, Mihaela Petrescu, a murit în cursul acestei zile, duminică, 26 ianuarie. Artista a postat pe unul dintre conturile de socializare un mesaj dureros anunțând trecerea în neființă a eroului său așa cum o numea Lora pe mama sa.

Părintele cântăreței suferea de ceva vreme de cancer, iar Lora a mărturisit în trecut că boala s-a declanșat pe fondul stresului imediat după moartea tatălui său. În ultima perioadă Lora nu a mai postat pe rețelele de socializare anunțând că traversează o perioadă mai greu. La vremea respectivă vedeta a mărturisit că cineva drag din familia sa are probleme de sănătate.

„Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea”, transmitea Lora pe contul de Instagram în urmă cu o săptămână.

Cântăreața Lora și mama sa, relație de prietenie

În urmă cu câțiva ani Lora mărturisea că părintele nu i-a fost doar mamă, ci și tată și cel mai important prietenă. Artista a povestit că mama sa nu s-a gândit niciodată că fiica sa va ajunge vedetă și i-a fost teamă de ceea ce ar fi urmat, dar în cele din urmă a ajuns cel mai mare susținător al ei.

Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale pe care a numit-o „eroul ei” pentru că de-a lungul vieții i-a oferit toată dragostea și sprijinul de care a avut nevoie pentru a ajunge persoana care este în ziua de azi.

„La Mulți Ani celei mai puternice femei din viața mea! Mi-a fost mamă,tată și prieten de încredere. S-a străduit cât a putut să își învingă teama de a avea o fată artistă și acum este cel mai mare susținator al meu.

Cea mai mare reușita a vieții mele a fost confirmarea ei si respectul ei pentru rezultatele muncii mele. Te iubesc din toata inima pentru toată forța și iubirea pe care le-ai sădit în mine și pentru puterea exemplului pe care mi l-ai dat.

Ești cea mai bună mamă din lume. Eroul meu!”, a scris Lora în dreptul unui imagini cu mama sa, în urmă cu 3 ani, relatează libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×