De ce a divorțat Irina Rimes! Artista a plâns la TV din cauza fostului soț

Victor Anghel   
în Stiri mondene
16/12/2018, 10:14
De ce a divorțat Irina Rimes! Artista a plâns la TV din cauza fostului soț GALERIE FOTO
De ce a divorțat Irina Rimes! Artista a plâns la TV din cauza fostului soț

Până la vârsta de 27 de ani, Irina Rimes a trăit și a simțit cât pentru 10 vieți. De altfel, aproape toate piesele sale, care ajung imediat la sufletele oamenilor, sunt inspirate din perioada tumultoasă a vieții sale. Talentata cântăreață de peste Prut a fost căsătorită, însă, mariajul cu Andi Bănică nu a durat prea mult. Motivul care a dus la separarea celor doi este unul extrem de dureros. Artista a ținut mult timp secretă căsătoria , dar și divorțul.

Irina Rimes a fost înşelată de fostul soţ cu o rusoaică din Chişinău, pe care o cheamă Nica. Când a aflat de idila fostului partener, vedeta a suferit enorm. Rareori vorbește despre acest capitol din viața ei când a plâns enorm. Iar seara trecută, jurata de la “Vocea României” a izbucnit în lacrimi în direct, la TV.

Motivul pentru care Irina Rimes a divorțat

Potrivit unor surse, Andi Bănică și amanta, o contabilă rusoaică, s-au cunoscut în ianuarie 2017. El și Nica și-au început povestea de iubire și toate au mers bine până când amanta a rămas însărcinată. Atunci, bărbatul a pus punct relație, spunându-i că nu o iubește și că nu și dorește un copil. La scurt timp după acest moment, amanta a fost implicată într-un accident și a pierdut sarcina. După ce a aflat de incident, Andi Bănică a decis să reia relația, provocând și divorțul de Irina Rimes, care nu a mai suportat situația.

Povestea dintre fostului soț al Irinei Rimes cu Nica a fost umbrită din nou de probleme. Toate astea după ce ea a rămas însărcinată pentru a doua oară: de data asta cu gemeni. Andi Bănică a decis să o părăsească din nou pe femeie

“La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi. A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”, a declarat o sursă apropiată fostului cuplu Nica – Andi Bănică, potrivit cancan.ro.

Irina Rimes, în timpul unui concert la Teatrul Național de Operetă şi Musical “Ion Dacian”

Irina Rimes s-a născut într-o familie modestă

Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. Artista are 26 de ani şi printre hiturile pe care le-a scos se numără: “Visele”, “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×