De ce a abandonat Alin Andronic în finala Exatlon 2018: ”Gata, hai acasă!” VIDEO

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 00:35
De ce a abandonat Alin Andronic în finala Exatlon 2018: ”Gata, hai acasă!” VIDEO
Alin Andronic a abandonat finala Exatlon 2018, când a văzut că nu mai are șanse în fața lui Beatrice Olaru

Stupoare în marea finală Exatlon 2018! Alin Andronic a abandonat cursa, iar Beatrice Olaru este marea câștigătoare a ediției 2! Concurenții au privit uluiți cum fostul fotbalist a preferat să se retragă și s-au întrebat de ce a ales să facă acest lucru.

”N-are rost să îmi rup picioarele! Mă retrag!”, au fost cuvintele pline de resemnare ale lui Alin Andronic. De pe margine, Giani Kiriță și restul concurenților care au ieșit din cursă au asistat nevenind să le creadă ochilor. Beatrice Olaru a devenit astfel marea câștigătoare a Exatlon 2 2018.

Accidentarea la genunchi l-a făcut pe Alin Andronic să continue cursa pe propria semnătură, după ce medicul i-a interzis să mai intre în concurs
Accidentarea la genunchi l-a făcut pe Alin Andronic să continue cursa pe propria semnătură, după ce medicul i-a interzis să mai intre în concurs

Video. Momentul în care Alin Andronic a abandonat în marea finală Exatlon 2018. Beatrice Olaru, câștigătoare

Vizibil epuizată după ce s-a străduit din răsputeri, Beatrice Olaru a devenit câștigătoare, în meciul al doilea. Scorul la general era 1-0 pentru fosta handbalistă și 2-2 în cea de-a doua probă. Când a văzut că Bety a scos timp foarte bun și în ultima rundă a celei de-a doua probe, Alin a luat decizia să se retragă pentru a nu-și mai forța și mai mult piciorul din cauza căruia medicii i-au interzis să mai participe la concurs. VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ABANDONULUI

”Gata, Bety, eu am terminat, renunț! Hai acasă!”, a spus Alin Andronic, vizibil afectat de greutatea deciziei pe care a fost nevoit să o ia. Cu Beatrice Olaru într-o formă excelentă și rămas în concurs pe propria semnătură, concurentul și-a zis că nu mai are rost să forțeze și mai mult lucrurile.

Cum s-a accidentat Alin Andronic și ce i-au zis medicii

Alin Andronic avea de mai multă vreme probleme cu genunchiul care i-a cedat în timpul unei probe la traseu, împotriva concurentului Cristi Pulhac. Acesta din urmă a spus că l-a văzut șchiopătând și înainte. Medicul a intrat de urgență pe teren, după ce Alin urla efectiv de durere, fiind pus la pământ. Medicul l-a urcat în ambulanță și l-a trimis la spital pentru o radiografie. Rezultatul a fost crunt pentru Alin Andronic, care a fost nevoit să ia încă o decizie grea.

„Acum m-am întors de la medic. Leziunea încă există. Am o leziune pe fasce şi pe musculatură. Din păcate, am nevoie de 10 zile de recuperare. Aşa că am decis pe propria răspundere să joc. Nu face diferenţa dacă mai aştept. Leziunea nu se vindecă atât de repede”, a explicat Alin la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×