Dansatoarele din clubul de noapte din Caracal, obligate să se prostitueze. Fetele minore erau sechestrate și bătute crunt

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 08:59
Dansatoarele din clubul de noapte din Caracal, obligate să se prostitueze. Fetele minore erau sechestrate și bătute crunt
Dansatoarele din clubul din Caracal, obligate să se prostitueze. Sursa foto: Facebook.com

Polițiștii și jandarmii au descins în urmă cu două zile, miercuri, 6 februarie 2020, într-un club de noapte din Caracal unde au găsit 7 persoane, dintre care 4 fete minore. Anchetatorii au scos la iveală detalii suprinzătoare despre fetele care erau obligate să se prostitueze contra unei sume de bani.

Detalii șocante legat de clubul de noapte din Caracal

Mai multe fete din Moldova lucrau ca dansatoare de striptease în clubul de noapte „Night Club Dreams” din Caracal, însă anchetatorii au aflat că minorele erau obligate să se prostitueze cerând o sumă de 200 de lei. Fetele îi duceau pe bărbați în separeuri unde spuneau că au vârsta de 18 sau 19 ani.

Tinerele erau cazare într-un spaţiu din spatele clubului care figura în acte ca și hotel. Cercetările au arătat că minorele erau folosite până la epuizare și erau aspru pedepsite dacă încercau să plece. Se pare că fetele aveau și rolul de a-i determina pe bărbați să consume cât mai multe băuturi.

Polițiștii au arestat mai multe persoane

Liderii grupului infracţional, doi frați din Caracal, încasau banii pentru partidele sexuale, iar dimineaţa fetele primeau un salariu de 200 lei, un comision din consumaţie şi jumătate din banii obţinuţi în urma întreţinerii de raporturi sexuale contra cost.

Potrivit unor surse judiciare oamenii legii au reținut mai mulți suspecți printre care se numără două femei şi un bărbat din Caracal şi un tânăr din Merişani. Totodată, o altă persoană a fost pusă sub control judiciar.

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti urmează să fie aduse 15 persoane pentru a fi audiate în cazul clubului de noapte. Procurorii DIICOT şi poliţiştii au efectuat, miercuri, 8 percheziţii domiciliare în Argeş şi Olt la locuinţele a 5 suspecţi bănuiți că fac parte dintr-un grup infracţional care recruta minore pentru spectacole pornografice şi prostituţie.

Reacția primarului din Caracal în urma descinderile în clubul de noapte

În urma percheziţiilor au fost găsite mai multe înregistrări video făcute în separeurile din club, telefoane mobile sau laptopuri, dar şi documente de la Primăria Caracal care le-a dat acordul proprietarilor. Primarul orașului Caracal Liviu Radu a declarat că spațiul era închiriat, dar nu știa ce se întâmplă acolo.

„Noi când le-am închiriat au spus că vor să facă un bar şi un club, dar e treaba lor ce fac acolo. Acum câteva ore am aflat şi că patronii au cumpărat, la 50 de metri, şi un etaj unde funcţiona un hotel.

Noi ne uităm doar ca documentele care vin să fie OK din punct de vedere juridic. (…) E un contract perfect legal“, a declarat primarul municipiului Caracal Liviu Radu pentru Mediafax.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×