Dansatoarea maneliștilor, Denisa Despa, dans senzual, la Românii au Talent! Florin Călinescu, reacție de mii de like-uri. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/02/2019, 08:56
Dansatoarea maneliștilor, Denisa Despa, dans senzual, la Românii au Talent! Florin Călinescu, reacție de mii de like-uri. VIDEO GALERIE FOTO
Denisa Despa, dansatoarea maneliștilor, s-a prezentat la Românii au Talent cu un dans senzual

Denisa Despa, dansatoarea maneliștilor, a impresionat jurații de la Românii au Talent cu un dans senzual. Artista a venit pe scena concursului de talente de la Pro TV îmbrăcată într-o ținută sumară din piele, de culoare neagră, lucru care a luat din prima ochii privitorilor.

Mai tare le-a tăiat răsuflarea tuturor când și-a început momentul, care a fost un adevărat show erotic, spre bucuria lui Florin Călinescu, ce nu și-a putut lua ochii de la ea. „De 4 săptămâni m-am rugat… Scumpa mea, mă plictisesc aici cu coruri,, dansatori, îndoitori de fiare.

Denisa Despa, dansatoarea maneliștilor, s-a prezentat cu un dans senzual, la Românii au Talent

Dacă te-ai sublima într-o sticluță mică și să frec puțin și să zici: da, stăpâne… Doamne Dumnezeule… Mi-ai înseninat viața, poate să se întâmple orice”, a spus actorul român, care și-a dat jos sacoul și a încercat să reproducă o mișcare de a dansatoarei.

Dansatoarea maneliștilor, Denisa Despa, dans senzual, la Românii au Talent! Florin Călinescu, reacție de mii de like-uri
Juratul de la Românii au Talent s-a declarat încântat de prezența dansatoarei în concurs

Ulterior, concurenta s-a oferit să îl învețe personal mișcarea pe juratul de la Românii au Talent. „Dacă vreți, vă pot învăța personal această mișcare”, i-a transmis Densisa Despa. De altfel, și Andra s-a arătat entuziasmată de numărul ei, dedicându-l bărbaților de la masa juriului. „Un cadou pentru voi băieți”, a spus Andra.

Reacția lui Florin Călinescu i-a amuzat pe ceilalți jurați, dar și pe oamenii din sală sau prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley. După ce concurenta a ieșit de pe scenă, bucuroasă de rezultat, a spus că se simte flatată de feedbackul tuturor.

Dansatoarea maneliștilor, Denisa Despa, dans senzual, la Românii au Talent! Florin Călinescu, reacție de mii de like-uri
Concurenta a tăiat răsuflarea tuturor celor prezenți

„Mă simt flatată că am stârnit aceste sentimente în domnul Călinescu, eu fiind o fană de-a lui de mic copil. Nu mă așteptam la treaba asta! Că încă mai funcționează Florin Călinescu”, a spus dansatoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×