Daniela Crudu se împacă cu iubitul gelos? Seco Dubravko i-a promis vedetei că nu o mai bate

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 14:17
Daniela Crudu se împacă cu iubitul gelos? Seco Dubravko i-a promis vedetei că nu o mai bate
Daniela Crudu se gândește să se împace cu iubitul croat. Sursa foto: Instagram.com

Daniela Crudu a fost agresată de iubitul croat Seco Dubravko în urmă cu aproape o săptămână ajungând în cele din urmă la spital. Fosta asistentă TV pare că a trecut peste incidentul dureros și a lăsat o portiță de împăcare pentru bărbatul împotriva căruia a obținut un ordin de protecție provizoriu.

Daniela Crudu și Seco Dubravko, din nou împreună după bătaia din weekend?

Frumoasa brunetă Daniela Crudu pare că a trecut cu vederea bătaia pe care a încasat-o de la iubitul croat. Fosta asistentă de la Capatos nu a dorit să depună plângere penală pe numele lui Seco Dubravko și se pare că se gândește să-i mai dea o șansă bărbatului.

Croatul a vizitat-o pe Cruduța la spital, iar ulterior cei doi au vorbit la telefon. Se pare că discuția i-a prins bine Cruduței, iar spre surprinderea tuturor asistenta TV este hotărâtă să nu-i stea nimic în cale și să-l ierte pe croat.

„Daniela Crudu a vorbit cu el, la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte”, a declarat un apropiat al Danielei Crudu, informează wowbiz.ro.

Iubitul Cruduței face promisiuni în numele iubirii

„I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate. Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi”, a mai completat amicul fostei asistente TV.

Agresorul a părăsit teritoriul României chiar a doua zi după incidentul neplăcut care a avut loc duminică, 9 februarie 2020. Se pare că iubitul croat s-a oferit să-i achite Cruduței spitalizarea, precum și operația la nas care urmează să aibă loc în curând.

Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el”, a mai spus sursa menționată.

Controversatul om de afaceri din Croația regretă enorm că a ridicat mâna asupra fostei asistente TV. „Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a conchis persoana apropiată vedetei.

Ana, sora Danielei Crudu, susține că bruneta se simte mult mai bine acum chiar dacă la față mai este vânătă și umflată. Fosta asistentă este deranjată de faptul că nasul îi este afectat și nu mai poate respira cum trebuie. În zilele următoare Cruduța urmează să ajungă pe mâna medicilor, croatul fiind cel care va achita nota de plată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×